1. خانه
  2. /
  3. کتاب The First to Die at the End

کتاب The First to Die at the End

نویسنده: آدام سیلورا
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب The First to Die at the End

The First to Die at the End
انتشارات: آی آی کتاب
٪15
455000
386750
پیشنهاد ویژه
3.3 از 1 رأی

کتاب The First to Die at the End

The First to Die at the End
انتشارات: معیار علم
٪30
545000
381500
پیشنهاد ویژه
3.9 از 1 رأی

کتاب The First to Die at the End

The First to Die at the End
انتشارات: کاج بوک
٪30
360000
251999
معرفی کتاب The First to Die at the End
کتاب «The First to Die at the End» نوشته‌ی آدام سیلورا، رمانی در ژانر داستان نوجوانان است که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد. این اثر پیش‌درآمدی است بر دنیای داستانی معروف Death-Cast، سرویسی خیالی که زمان مرگ افراد را پیش‌بینی می‌کند.
داستان حول دو شخصیت تازه می‌چرخد: اوریون پاگان، نویسنده‌ای جوان با بیماری قلبی که مشتاق است از مرگ قریب‌الوقوعش آگاه شود، و والنتینو پرینس، مدل نوظهوری که پس از حادثه‌ای برای خواهر دوقلویش به Death-Cast پیوسته است. آنها در شب راه‌اندازی رسمی Death-Cast در میدان تایمز با یکدیگر آشنا می‌شوند. وقتی اولین تماس این سرویس برقرار می‌شود، تنها یکی از آن دو هشدار دریافت می‌کند و سرنوشت‌شان به یک روز پرشور و آمیخته به امید و اندوه گره می‌خورد. طی همان روز، این دو تصمیم می‌گیرند تا جای خالی آینده‌ای نامعلوم را با تجربه‌های معنادار و پیوندی عاطفی پر کنند. سیلورا با سبک احساسی و صمیمانه‌اش مضامینی چون فناپذیری و ارزش زیستن در لحظه، شکل‌گیری ارتباط انسانی در بحران، هویت و بازنمایی کوئیر، و پرسش‌های اخلاقی درباره فناوری و مرگ را کاوش می‌کند. روایت فشرده‌ی یک‌روزه و تغییر دیدگاه‌ها میان شخصیت‌های اصلی و فرعی، ریتمی پرکشش و چندلایه به داستان می‌بخشد. این کتاب با استقبال گسترده روبه‌رو شد: به فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز راه یافت و از سوی پابلیشرز ویکلی به عنوان یکی از بهترین کتاب‌های سال انتخاب شد. منتقدان آن را «هجومی از احساس و تعلیق» توصیف کرده‌اند، هرچند برخی خوانندگان احساس کرده‌اند که شیمی عاشقانه‌ی میان اوریون و والنتینو به قوت روابط در رمان پیشین سیلورا نیست.
در مجموع، «اولین کسی که در پایان می‌میرد» پیش‌درآمدی تلخ و شیرین برای دنیای Death-Cast است که در عین پرداختن به غم و فناپذیری، یادآور می‌شود که حتی یک روز هم می‌تواند سرشار از عشق، معنا و دگرگونی باشد.
درباره آدام سیلورا
درباره آدام سیلورا
آدام سیلورا، نویسنده ای انگلیسی است. او در برانکس به دنیا آمد و بزرگ شد. سیلورا قبل از تبدیل شدن به نویسنده ای تمام وقت، در مشاغلی چون کار در کتاب فروشی کودکان، دستیار بازاریابی در یک شرکت ادبی و منتقد رمان فعالیت کرده است. کتاب های او در فهرست پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز قرار گرفته اند.
نظر کاربران در مورد "کتاب The First to Die at the End"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یک رمان بسیاررر روان همراه با داستان جدید و جالب که اون وسطا به خیلی چیزا هم بصورت عمقی فکر میکنید، حتماااا پیشنهاد میکنم

1402/09/03 | توسطزهرا آبداري
0
|

این کتاب‌ها از نظر ترجمه، سانسور‌های زیادی دارن پس به نظر من اگه زبان اصلی بخونید بهتره. (جدا). و اینکه من خودم خیلی این کتاب و اون یکی کتاب رو دوست داشتم.

1402/05/10 | توسطآنیسا
5
|