1. خانه
  2. /
  3. کتاب دهکده های جادو

کتاب دهکده های جادو

نویسنده: ژاک لانتیه
4.4 از 2 رأی

کتاب دهکده های جادو

ج‍ادو و ج‍ادوگ‍ری در ق‍ب‍ای‍ل ان‍س‍ان‍ه‍ای ن‍خ‍س‍ت‍ی‍ن (آن‍ت‍روپ‍ول‍وژی )
La cite magique
٪10
120000
108000
معرفی کتاب دهکده های جادو
کتاب « دهکده های جادو» "ج‍ادو و ج‍ادوگ‍ری در ق‍ب‍ای‍ل ان‍س‍ان‍ه‍ای ن‍خ‍س‍ت‍ی‍ن (آن‍ت‍روپ‍ول‍وژی )" نوشته « ژاک لانتیه» به همت نشر جاودان خرد منتشر شده است.
اگر بتوان کار ژاک لانتیه را - به درستی - مطالعه اخلاقی دانست، این مزیت را دارد که از هرگونه جزم گرایی دوری می کند و به دام خشکی یک اثر نظری نمی افتد. نویسنده که سفرهای زیادی داشته، آفریقا را به خوبی می شناسد. او آنچه را که در کنگو، گابن، توگو و غیره دیده است، به سادگی و بسیار واضح بازگو می کند. او اعمال جادوگران سیاه‌پوست، آیین‌های آغاز (ختنه، بریدن، و غیره)، آیین‌های باروری، عدالت بدوی مبتنی بر جادو، رابطه بین سحر و جادو و تمایلات جنسی را توصیف می‌کند - خبرنگار گاهی جای خود را به مفسر یا انسان‌شناس-مردم شناس می‌دهد. از این عکس‌های فوری، این حکایت‌ها و این اظهارنظرها، نمایه یک فرهنگ جادویی-جنسی به تدریج نمایان می‌شود، که نویسنده گذرا از نادیده گرفتن آن توسط جوامع تکنوکرات مدرن ابراز تأسف می‌کند. کتاب «دهکده های جادو» اثری است که بخشی از ماجراجویی، مشاهده و سند قوم شناسی را در بر می‌گیرد. خواننده به اندازه کافی از آن لذت خواهد برد.
نظر کاربران در مورد "کتاب دهکده های جادو"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

به نظر کتاب خوبی میاد اگر به قبایل بدوی و دست نخورده که هنوز وجود دارن علاقه دارین که بدونین چه ایین و فرهنگی دارن از طریق همین قبایل میش به گذشته خودمون پی ببریم

1405/04/08 | توسطداوود عربشاه
0
| |

دهکده‌های جادو به بررسی سنت‌های قبایل آفریقایی می‌پردازد.غذا نهادن نزد مردگان با این تفکر که بخش نامریی فوت شده از بخش نامریی غذا ،تغذیه می‌کند و یا ذبح مادر بر اساس این اعتقاد که او عامل تولد انسان در جهانی رنج آلود است . از بخش‌های حیرت آور کتاب گزارش نویسنده از مراسم کشتن و زنده سازی افراد است و همچنین گزارش تکان دهنده ای از مراسم خشن ختنه کردن جوانان در سنین بلوغ و یا اجاره دادن همسران خود است .نیجریه و کنگو و بیافرا از کشورهایی هستتد که قبایلی با نوع زیست بدوی در خود دارد . در این قبایل ،خالکوبی بدن افراد ،تعلق آنان را به قبیله و اسرار قوم نشان میدهد .نداشتن خالکوبی به معنای بی هویتی فرد است . آهنگ مداوم تام تام و رقص زنگوله‌ها و گیاهان مخدر و بی پروایی جنسی و حالات توهم و خلسه بر اثر چرخش اندام و استفاده از مواد توهم زا از موارد مکرری است که در اجرای آیین‌های قومی اجرا می‌شود . ترجمه کتاب روان نیست .

1403/06/02 | توسطبهرام جعفرپور
1
| |