1. خانه
  2. /
  3. کتاب یک تپه… یک گودال…

کتاب یک تپه… یک گودال…

3.4 از 1 رأی

کتاب یک تپه… یک گودال…

Een hoge berg... en een diepe kuil
٪15
40000
34000
معرفی کتاب یک تپه… یک گودال…
کتاب «یک تپه… یک گودال…» اثر مارکوس فیستر، نویسنده و تصویرگر سوئیسی، یک کتاب تصویری جذاب برای کودکان است که به موضوعات همکاری و حل مسئله پرداخته و به کودکان کمک می‌کند تا مهارت‌های اجتماعی و فکری خود را تقویت کنند. داستان کتاب حول دو موش به نام‌های موشی و موشک می‌چرخد که هر کدام می‌خواهند چیزی بسازند: موشی می‌خواهد یک گودال بسازد و موشک تپه‌ای می‌خواهد درست کند. ابتدا آن‌ها نمی‌توانند با هم کار کنند زیرا اهدافشان متفاوت است. اما در نهایت یاد می‌گیرند که چگونه با هم همکاری کنند و چیزی بسازند که هر دو از آن لذت ببرند.
این کتاب با تصاویر رنگارنگ و متنی ساده و روان، مفاهیم مهمی مانند همکاری، حل مسئله و احترام به نظرات دیگران را به کودکان می‌آموزد. «یک تپه… یک گودال…» برای گروه سنی 7 تا 9 سال مناسب است و به‌طور خاص برای پرورش ذهنیت‌های مثبت و توانایی‌های اجتماعی در کودکان طراحی شده است.
درباره مارکوس فیستر
درباره مارکوس فیستر
مارکوس فیستر (متولد 30 ژوئیه 1960 در برن ، سوئیس) نویسنده و تصویرگر سوئیسی کتاب های کودکان است.
مجموعه کتابهای تصویری کودکان او، رنگین کمان، که از سال 1992 به چاپ رسید، موفقیت جهانی کسب کرده است. این کتاب ها به بیش از 60 زبان ترجمه شده و بیش از 30 میلیون نسخه فروخته شده است. DHX Media کتاب های تصویری را به یک مجموعه تلویزیونی انیمیشن 26 قسمت با همین نام تبدیل کرد، که از سال 2000 در کانال تلویزیونی HBO Family در ایالات متحده پخش شده است.
او برای نشان دادن كتاب های كودكان خود از رنگ های آبی استفاده می كند. او با کشیدن کاغذ آبرنگ روی یک تخته چوبی شروع می شود. بعد، او طرح های خشن خود را بر روی کاغذ در مداد کپی می کند. او سپس آماده است تا نقاشی را شروع کند. با توجه به پیشینه و کانتورهای مخلوط او از رنگ مرطوب روی کاغذ انتظار استفاده می کند، این امر به یک جلوه نرم تر می رسد. برای جزئیات دقیق تر، ابتدا اجازه می دهد که نقاشی خشک شود، و سپس لایه نهایی تصویر را با لایه رنگ می کند. وقتی تصویر کامل شد، کاغذ را از صفحه چوبی برید.
در فوریه سال 2017 او اولین سخنران، نویسنده و تصویرگر نخستین جشنواره ادبیات کودک نپال ، Bal Sahitya Mahotsav بود.
مارکوس فیستر به همراه همسرش دبورا در برن سوئیس زندگی می کند.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب یک تپه… یک گودال…" ثبت می‌کند