کتاب ریگودون

Rigodon
خانه خاموش
کد کتاب : 12256
مترجم :
شابک : 978-6008209799
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 450
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1969
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 اردیبهشت

معرفی کتاب ریگودون اثر لویی فردینان سلین

ریگودون (فرانسوی: Rigodon) رمانی از نویسنده فرانسوی لوئی فردینان سلین است که پس از مرگ او در سال 1969 منتشر شد. این داستان براساس فرار سلین از فرانسه به دانمارک پس از حمله ی نرماندی است ، پس از آنکه وی با رژیم ویشی همکاری کرده است. ریگودون سومین قسمت از یک سه گانه درباره این تجربیات است. پیش از آن از سلین قصر به قصر را در1957 و شمال را درسال 1960 نوشته است. در واقع ریگودون چیزی بین رمان و خودزندگینامه است. سلین این کتاب را یک روز قبل از مرگ خود در سال 1961 به پایان می رساند و در آن به فاجعه جنگ و پیامدهای آن می پردازد. ریگودون درباره پرواز وی و همسرش از ویشی فرانسه به دانمارک بخاطر فروپاشی رایش سوم است ، زیرا آنها به شکا ناامیدانه به دنبال جلوگیری از مجازات شدنشان به عنوان همکاران حزب نازی هستند. گاهی خنده دار و همیشه عصبانی ، راوی اول شخص ، همراه با همسر و گربه شان، پس از آنکه خود در را در سمت بازنده ی جنگ جهانی دوم می یابند خواننده را با خود در پرواز از پاریس به دانمارک می برند. قطار سواری هایی که رمان را در بر می گیرند پرند از جنون و رحمت ... سلین کاملا آگاهانه باعث می شود وحشت غیرقابل اجتناب و آشوبی بی پایان را حس کنیم.

کتاب ریگودون

لویی فردینان سلین
لویی فردینان سلین، با نام واقعی لویی فردینان آگوست دستوشه، زاده ی 27 می 1894 و درگذشته ی 1 جولای 1961، رمان نویس، رساله نویس و پزشک فرانسوی بود.لویی در شهر پاریس و در خانواده ای فقیر بزرگ شد. او پس از گذراندن دوران تحصیل خود که شامل سفرهایی به آلمان و انگلیس نیز بود، شغل های گوناگونی را امتحان کرد و دو سال مانده به شروع جنگ جهانی اول، به نیروهای ارتش فرانسه پیوست. سلین در زمان خدمت در جبهه ای غربی جنگ، آسیب های جدی زیادی دید که تا آخر عمر همراه او بودند اما در همین دوران، موفق به کسب مدال شجا...
قسمت هایی از کتاب ریگودون (لذت متن)
حدستان درست است، من اصلا میل ندارم دلتان را به رحم بیاورم… تا همین الانش چهار کتاب در مورد بدبختی ها و مصیبت هایم به شما اختصاص داده ام! باید کمی ملاحظه تان را بکنم… تا حالا شده گه گداری رنج کشیده باشید؟ … یک جورهایی! … هزار بار بدترش را من کشیده ام… اما با متانت بیشتر، فرقش این است! از این بابت شما هیچ چیزی را بروز نمی دهید، دریغ از یک آه! نکبت های بی نزاکت! دست از سرم بردارید!

چاره را در آن دیدم که از سفر صحبت کنم، چون که یک تاریخ را روایت می کند و هرچه بعد از آن نوشته شده، چیزی جز تقلیدهای تأثرانگیز و چرت و پرت های آبکی نیست.