1. خانه
  2. /
  3. کتاب وداع نمی‌کنیم

کتاب وداع نمی‌کنیم

نویسنده: هان کانگ
3.8 از 1 رأی

کتاب وداع نمی‌کنیم

We do not part: a novel
انتشارات: دانش آفرین
٪15
299000
254150
معرفی کتاب وداع نمی‌کنیم
کتاب «وداع نمی‌کنیم» اثر هان کانگ، داستانی است که به بررسی روابط انسانی و پیچیدگی‌های آن‌ها می‌پردازد. در این رمان شخصیت اصلی به نام کیونگا به جزیره ججو سفر می‌کند تا درباره‌ی کشتار تاریخی ججو در سال ۱۹۴۸ تحقیق کند. او در سفرش با رنج‌ها و تاریخ دردناک منطقه مواجه می‌شود و در تلاش است تا از طریق تحقیقاتی که بر روی اسناد و خاطرات بازماندگان انجام می‌دهد، با تراژدی‌ها و آثار این کشتار بر نسل‌های بعدی آشنا شود.
داستان به‌طور عمده حول محور سه زن درگیر با گذشته‌ی تلخ کشتار ججو می‌چرخد. کیونگا، نویسنده‌ای که از کابوس‌ها رنج می‌برد، به همراه اینسون دوست هنرمند خود که در حال کار روی یک پروژه‌ی هنری درباره‌ی کشتار است، به جزیره می‌رود. همچنین، یونگ‌جه، پرستار اینسون، در این سفر به کیونگا ملحق می‌شود. این روایت‌ها به‌طور هم‌زمان تاریخ شخصی و جمعی را در کنار هم بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه خشونت دولتی و تاریخ نادیده‌گرفته‌شده باعث ایجاد ترومای جمعی شده و بر روان مردم تاثیر می‌گذارد.
کتاب «وداع نمی‌کنیم» با استفاده از تصاویر شاعرانه و نثری عمیق، به بررسی تروما و حافظه‌ی تاریخی می‌پردازد. هان کانگ به این نکته اشاره می‌کند که حتی پس از گذشت زمان طولانی از وقوع فاجعه‌ها، خاطرات آن‌ها همچنان در ذهن و روح افراد باقی می‌ماند. کتاب همچنین به نقد سکوت جامعه درباره‌ی این وقایع و سرکوب تاریخی می‌پردازد و نشان می‌دهد که این سکوت به‌طور مداوم در نسل‌های بعدی تکرار می‌شود. هان کانگ با سبک خاص خود، از زبان ساده و بیان‌های دلنشین استفاده می‌کند تا تأثیرات روابط و احساسات را به‌طور ملموس و عمیق به مخاطب منتقل کند و از پیوند جسم و روح در زندگی انسان‌ها صحبت می‌کند.
درباره هان کانگ
درباره هان کانگ
هان کانگ (انگلیسی: Han Kang؛ زاده ۱۹۷۰) نویسنده ی اهل کره جنوبی است. وی در سال ۲۰۱۶ به دلیل خلق رمان گیاهخوار، برنده ی جایزه ی ادبی بوکر بین المللی شد. همچنین از طرف آکادمی سلطنتی سوئد روز پنجشنبه ۱۰ اکتبر (۱۹ مهر ۱۴۰۳) بخاطر نثر به شدت شاعرانه‌ای که با آسیب‌های تاریخی می‌پردازد و شکنندگی زندگی بشری را آشکار می‌کند برنده‌ی جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۴ گردید، هان کانگ در سال ۱۹۷۰ در گوانگجو متولد شد. پدرش هان سئونگ وون نویسنده بود. در ۱۰ سالگی به همراه خانواده به سئول نقل مکان کرد. کانگ در دانشگاه در رشته ی ادبیات کره ای تحصیل کرده و برادرش نیز به نویسندگی اشتغال دارد. وی از سال ۲۰۱۳، در موسسه ی هنر سئول به تدریس ادبیات خلاقه مشغول است.
مقالات مرتبط با کتاب وداع نمی‌کنیم
«هان کانگ»، برنده جایزه نوبل ادبیات 2024
«هان کانگ»، برنده جایزه نوبل ادبیات 2024
ادامه مقاله
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته

آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب وداع نمی‌کنیم" ثبت می‌کند