1. خانه
  2. /
  3. کتاب نقاشی‌های عجیب

کتاب تصاویر عجیب

نویسنده: اوکتسو
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.2 از 7 رأی

کتاب تصاویر عجیب

Strange Pictures
انتشارات: دانش آفرین
٪10
575000
517500
3.54 از 11 رأی

کتاب نقاشی‌های عجیب

Strange Pictures
٪10
579000
521100
معرفی کتاب نقاشی‌های عجیب
کتاب «نقاشی‌های عجیب» نوشته‌ی اوکتسو یک رمان معمایی و ترسناک است که به‌طور خاص بر تصاویر عجیب و غریب تمرکز دارد. داستان از طریق یک سری پست‌های وبلاگ و مکالمات آنلاین روایت می‌شود، جایی که راوی با تصاویری مرموز روبرو می‌شود که به‌نظر می‌رسد مکان‌های عادی را نشان می‌دهند، اما جزئیات غیرعادی در آن‌ها وجود دارد. این تصاویر به‌طور تدریجی به یک معما تبدیل می‌شوند که برای کشف حقیقت، خواننده باید به دنبال سرنخ‌های پنهان باشد. داستان به‌طور مداوم بر احساسات عدم قطعیت و اضطراب تأکید دارد، که در این روند تصاویر به ابزاری برای جلب توجه به ترس‌های روان‌شناختی شخصیت‌ها تبدیل می‌شوند.
در این رمان هر تصویر یک داستان جداگانه و وحشتناک را روایت می‌کند که با دقت و تحلیل می‌توان به مفهومی پیچیده‌تر رسید. راوی به دنبال پاسخ‌هایی است که ممکن است در نگاه اول آشکار نباشند، اما با بررسی دقیق‌تر تهدیدها و اسرار پنهانی آشکار می‌شوند. تصاویری مانند سایه‌های غیرطبیعی یا الگوهای غیرمنطقی در معماری، تکه‌تکه‌های داستان را به هم متصل می‌کنند و مسیری از وحشت و معما را پیش می‌برند.
مضامین اصلی کتاب شامل تروما و رنج روان‌شناختی است و شخصیت‌ها درگیر مشکلات عاطفی و روانی هستند که از نسل‌های گذشته به آن‌ها منتقل شده است. نقاشی‌ها و تصاویر در این رمان بیشتر از اینکه صرفا جزئیات بصری باشند، به‌عنوان نمایان‌گر ترس‌ها، آرزوها و آسیب‌های درونی شخصیت‌ها عمل می‌کنند. همچنین حس ترس در این داستان نه از خشونت یا موجودات شبح‌وار، بلکه از عدم قطعیت و کشف تدریجی حقیقت ناشی می‌شود که در نهایت به یک معمای بزرگ‌تر می‌انجامد.
«نقاشی‌های عجیب» با ساختار پازل‌مانند خود، به خوانندگان این امکان را می‌دهد که به‌عنوان یک کارآگاه معما را حل کنند که در پایان تمام سرنخ‌ها به یک حقیقت تکان‌دهنده متصل می‌شوند که نتیجه‌گیری از آن به‌شدت رضایت‌بخش است.
درباره اوکتسو
درباره اوکتسو

اوکتسو حضوری مرموز در یوتیوب دارد و نویسنده‌ای متخصص در ژانر وحشت و معمایی است. او همیشه در ویدیوها با ماسک سفید و لباس مشکی و با صدای تحریف‌شده دیجیتالی ظاهر می‌شود. هویت واقعی او ناشناخته است.

نظر کاربران در مورد "کتاب نقاشی‌های عجیب"
16 نظر تا این لحظه ثبت شده است
- نقاشی‌های عجیب

ترجمش خیلی خوب و روان بود نشر کوله پشتی. کتاب شروع خوبی داشت. تا وسطا خیلی هیجان انگیز بود. ولی یهو سرنخ هاش خیلی دور از ذهن شدن! میتونست ادامه جذاب‌تری داشته باشه! پایانش هم بنظرم اونقد خاص نبود. در کل ارزش یبار خوندن رو داره چون داستانش متفاوت بود

1405/07/19 | توسطآتنا غیاثی
0
| |
- نقاشی‌های عجیب

ترجمش خیلی خوب و روان بود نشر کوله پشتی. کتاب شروع خوبی داشت. تا وسطا خیلی هیجان انگیز بود. ولی یهو سرنخ هاش خیلی دور از ذهن شدن! میتونست ادامه جذاب‌تری داشته باشه! پایانش هم بنظرم اونقد خاص نبود. در کل ارزش یبار خوندن رو داره چون داستانش متفاوت بود

1405/07/19 | توسطآتنا غیاثی
0
| |
- نقاشی‌های عجیب

واقعاً عالی بود عاشقش شدم حاوی اسپویل : «نقطه ضعف کار به نظرم این بود که کاراکترها موقع مرگ سرنخ‌های عجیب و دور از انتظاری به جا گذاشتن و خود نایومی هم به اسم هوش یا حواس جمعی یا هرچیزی که نویسنده میخواست نشون بده کارای عجیبی میکرد مثلا نقاشی ای که میورا موقع مرگش کشید استدلال خیلی مزخرفی داشت ادم موقع مرگ ذهنش چطور می‌تونه به همچین جاهایی برسه آخه؟و خود نایومی چطور دقیقا به این نتیجه رسید که جا گذاشتن این نقاشی به نفعش تموم میشه؟ منظورم اینه که چیزایی که تو ذهن کاراکترها می‌گذشت از ذهن هیچ آدمی سر صحنه قتل هرچقدر که باهوش باشه نمی‌رسه چه قاتل باشه چه مقتول! فقط یک جنایی نویس که کلی فرصت فکر کردن داره می‌تونه به این چیزا فکر کنه این باعث شد بعضی جاها کمی فیلم هندی طور باشه‌. تو همین سبک کتاب رستگاری یک قدیسه خیلی بهتر و منطقی‌تر بود.

1405/07/03 | توسطزینب سمیریان
0
| |
- تصاویر عجیب

کتاب داستانی از ژانر ترس است، نویسنده تلاش کرده است تا با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌ها به فهم موضوع یا حل موضوع کمک کند. ایده جذابی داشت، داستان از فصول مختلفی تشکیل شده که در ابتدای داستان کمی منفک به نظر می‌رسند ولی با گذشت زمان خط ارتباطی آنها به خوبی شکل می‌گیرد. نویسنده مشابه اغلب نویسنده‌های جدید ژاپنی، برای خواننده احترام خاصی قائل هست و خیلی با پیش طراحی داستان را مطرح می‌کند

1405/06/11 | توسطف. ایرانمنش
0
| |
- تصاویر عجیب

همین الان ساعت ۱۹:۵۷ کتابو تموم‌کردم و این نظرم داغه داغه! امتیاز ۵ از ۵ . . . بعد از مدت‌ها یه کتاب جنایی درست حسابی خوندممم:) خیلی خیلی خوشحالم. روز آخر سفرم از تهران تا مقصد تمومش کردم. خیلی چسبید بهمم از همونایی بود که لازم داشتمم. جالبه بدونید نویسنده‌ی این کتاب که ناشناسه و یه یوتیوبره و با نقاب و تغییردهنده‌ی صدا با مخاطبانش صحبت میکنه. من یوتیوبش رو دیدم خیلیی باحاااله. (خودم حضوری از نشر دانش افرین خریدمش و الان حسرت میخورم چرا جلد دومش رو نخریدم💘) پیشنهاد میشه این کتاب رو تو لیست خریدتون بزارید.

1405/05/12 | توسطهرماینی دنیای ماگلا:)
0
| |

از کدوم انتشارات بخرم بهتره؟!

1405/02/15 | توسطکاربر سایت
0
| |
پاسخ ها

من همیشه ترجیح میدم از دانش افرین بخرم.

1405/05/12|توسطهرماینی دنیای ماگلا:)
0
|

قطعا کوله پشتی دانش آفرین بدرد نمیخورههه

1405/05/16|توسطکاربر سایت
2
|
- تصاویر عجیب

من به شخصه از خوندن این کتاب خیلی لذت بردم. روابط برخی شخصیتا و اتفاقاتی که در طی داستان رخ میده کمی پیچیده است ولی همینه که این کتابو جذابش کرده. یچیز جالب دیگه در مورد این کتاب اینه که علاوه بر توصیف اتفاقاتی که در حال رخ دادنه دارای تصویر هم هست تا خواننده راحت‌تر بتونه با کتاب ارتباط برقرار بکنه. اما متاسفانه بعضی تاریخ‌ها و کلمات توی ترجمه به اشتباه نوشته شده بودن.

1404/12/15 | توسطکاربر سایت
1
| |
- نقاشی‌های عجیب

نظر من تاحالا دوباره که داره حذف میشه حدود ۱۰ صفحه از اواسط متن کتاب چاپ نشده بود حواستون باشه که از جای درستی خرید کنید

1404/10/22 | توسطکاربر سایت
3
| |
- تصاویر عجیب

کتاب بد نبود ترجمه هم خوب بود اما نشر دانش آفرین بعضی جاها اشتباهات چاپی داشت مثلا میورا 1992 کشته شد و در طول داستان دائم گفته میشه اما جایی در انتهای داستان نوشت 1999 کشته شده که مشخص اشتباه شده شاید در چاپ‌های بعدی درست شده باشه . بنظرم هر دو نشر رو مطالعه کنید .

1404/08/11 | توسطعسل باقریان
0
| |

نظر شخصی: سراسر کتاب پر از تصادف‌های احمقانه ای هست که یه نویسنده خوب اکیدا ازش پرهیز می‌کنه، ۷ ،۸ کاراکتر اصلی کتاب به صورت تصادفی دائم در طول زمان به هم برخورد میکنن تا داستان شکل بگیره. من از نویسندگان کتاب‌های ژانر تریلر و پلیسی انتطار نوشتن شاهکار هنری ندارم ولی این کتاب حتی در مقایسه با کتاب‌هایی که در همین ژانر نوشته می‌شه بسیار سطحی و بچه گانه ست.

1404/08/03 | توسطنوید بهرام‌بیک
4
| |
- تصاویر عجیب

تصاویر عجیب امروز تموم شد. امتیاز ۵ از ۵ . . . یه کتاب جنایی عمیق، استخون دار و کاملا منطقی… تیکه‌های این پازلِ سردرگم با هنر نویسنده به درستی کنار هم قرار گرفتند و یه داستان منسجم و خوش‌ریتم رو ساختند. از ترجمه‌ی کتاب راضی بودم و نوع فونت کتاب و کیفیت چاپ تصاویرشم خیلی به دلم نشست. جالبه بدونید نویسنده‌ی این کتاب که بسیار هم کتاب معروفیه و در ژاپن سه میلیون نسخه فروخته، ناشناسه و با نقاب و تغییردهنده‌ی صدا با مخاطبانش صحبت میکنه. این کتاب به ۲۷ زبان زنده‌ی دنیا ترجمه شده و ریویوهای مثبتی از سراسرجهان درموردش وجود داره. پیشنهاد میکنم اصلا و ابدا تبلیغات بلاگرهارو نخونید تا ذره ای از کتاب هم براتون اسپویل نشه و هیجانش براتون بیشتر بشه. توصیه میکنم این کتاب رو در لیست خرید خودتون قرار بدید. #دانش_آفرین

1404/07/26 | توسطسعیده گرامی
7
| |
- تصاویر عجیب

کتاب خوبیه اوایل یکم گیج شدم فکر کردم ممکنه داستان کوتاه باشه ولی خب بیشتر که خوندم متوجه شدم بهم مربوطه داستانها... اگر از سبک جنایی خوشتون میاد حتما بخونیدش

1404/07/21 | توسطصدف رسولی
3
| |
- نقاشی‌های عجیب

واقعا قشنگه،شاید یکمی گیج کننده باشه اولش ولی به مرور هم هیجانش میره بالا هم خیلی مغزت رو درگیر خودش میکنه😌

1404/07/16 | توسطسارا عابدی
3
| |

تشویش آور از نوع ژاپنی، تعلیق خوب، ترجمه خوب خانم رنجبر، کتاب خوبی بود.

1404/07/10 | توسطجعفری
2
| |
- نقاشی‌های عجیب

کتاب‌های ژاپنی خیلی خوب صحنه هارو به تصویر میکشن این کتاب روانشناسی و ژانر جنایی رو بهم پیوند میده و اثر خوبی به تصویر میکشه پیشنهاد میدم

1404/06/29 | توسطیلدا
4
| |

این کتاب واقعا بی نظیرههه😭♥️

1404/05/23 | توسطکاربر سایت
4
| |