کتاب بن در جهان

Ben, in the World
کد کتاب : 176
مترجم :
شابک : 978-964-380-808-2
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 183
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 2000
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 5 اردیبهشت

بن در جهان
Ben, in the World
کد کتاب : 2353
مترجم :
شابک : 978-600-521-804-6
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 224
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 2000
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 4
زودترین زمان ارسال : 5 اردیبهشت

معرفی کتاب بن در جهان اثر دوریس لسینگ

زمانی که کتاب فرزند پنجم، رمان موفق لسینگ درباره ی پسری با ویژگی های ظاهری و رفتاری بسیار بدوی عرضه شد، به عنوان کاوشی تکان دهنده و به یادماندنی از مواجهه ی جامعه با نقص های یک انسان، خود را مطرح کرد. رمان بن در جهان، ادامه ای است بر داستان بن لووات، اما به شکلی متفاوت و متمایز نسبت به کتاب قبلی. بن از خانواده ی بریتانیایی و طبقه ی متوسط خود فرار کرده است؛ خانواده ای که نقص های ژنتیکی او را مایه ی سرافکندگی خود می دانست. بن اکنون هجده ساله است، اما با سینه و بازوهای بیش از اندازه بزرگ، بدن قوزدار و پرمو و چهره ی نه چندان دوستانه ی خود، در نظر مردم وحشت زده از دیدن او، به مردی سی و چند ساله می ماند. به شکل کنایه آمیزی، خود بن نیز از جامعه بسیار وحشت دارد. او که توانایی خواندن، استفاده از پول و درک ساده ترین موقعیت ها را ندارد، بسیار تنها، ناامید و مستأصل است. بن درمی یابد که برای جلوگیری از کشتن کسانی که عذابش می دهند، باید شعله های سوزان خشمش را تحت کنترل دربیاورد. اما با پیشروی داستان و طی اتفاقاتی تکان دهنده، تقریبا همه ی شخصیت ها به نوعی به او خیانت می کنند. فقط سه زن با او مهربان هستند: یکی از آن ها، سالخورده و بسیار مریض است و دو زن دیگر فاحشه هستند. افراد ثروتمند و پرقدرت از او سوءاستفاده می کنند، مانند دانشمندی آمریکایی که در شهر ریو دو ژانیرو به تحقیقات علمی مشغول است؛ مقصدی که بن، پس از طعمه شدن در عملیات قاچاق کوکائین در پاریس، توسط فیلمسازی ناموفق به آن منتقل شده است. به وضوح مشخص است که لسینگ در رمان بن در جهان، نخبگانی را هدف قرار داده است که به اسم خدمت به اعتلای هنر و علم، افراد عادی و بی دفاع را به استثمار خود درمی آورند.

کتاب بن در جهان


ویژگی های کتاب بن در جهان

نویسنده کتاب برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2007

دوریس لسینگ
دوریس می لسینگ، زاده ی ۲۲ اکتبر ۱۹۱۹ و درگذشته ی ۱۷ نوامبر ۲۰۱۳، نویسنده ی صوفی و فمینیست انگلیسی و برنده ی جایزه ی ادبیات نوبل در سال ۲۰۰۷ میلادی بود. او یازدهمین زن برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و مسن ترین برنده ی این جایزه (هنگام دریافت) بود.دوریس لسینگ از پدر و مادر انگلیسی در سال ۱۹۱۹ در کرمانشاه، ایران زاده شد. پدرش، آلفرد تیلور که در جنگ جهانی اول معلول شده بود، کارمند بانک شاهنشاهی ایران و مادرش امیلی ماد تیلور، پرستار بود.در سن ۱۵ سالگی لسینگ خانه را ترک کرد و به عنوان یک پرستار بچه مش...
نکوداشت های کتاب بن در جهان
Clear and horrific.
بی پرده و دلهره آور.
Barnes & Noble

The book shares that uncanny effect with the best fiction.
کتاب، تأثیرگذاری غیرمعمول را با بهترین داستان ترکیب کرده است.
New York Times Book Review New York Times Book Review

Moving.
تکان دهنده.
New Yorker New Yorker

قسمت هایی از کتاب بن در جهان (لذت متن)
بن بود که در اعماق کپه ای از لباس های رنگارنگ به چشم می خورد. موهای زردش مثل طره ای بود از علف های کوهستان.

بن بیچاره...می دانست که او انسان نبود؛ همانطور که خودش می گفت، «یکی از ما نبود». شاید او یک جور غول برفی بود.

او نیم نگاهی به مرد وحشی کرده بود و آن لحظه هیچ وقت از یادش نمی رفت. مرد، انفجاری کنترل شده بود از نیاز ، گرسنگی و سرخوردگی های شعله ور.