به قدری توصیفات بیهوده و کش دادن الکی داره و بی محتوا و غیر قابل فهمه که حتی نتونستم کتاب رو ادامه بدم ، واقعا گیرا نبود و اصلا خوشم نیومد
اصلا کلا این نویسنده تقلیدیه همه کاراش ، یا از فیلم و سریال کپی میکنه یا از رمانهای دیگه ، مثلا همینو از روی حافظ و سارتر نوشته انگار
در جواب حامد: من خودم این کتابو دوست نداشتم اما نظری که شما راجع به تمام آثار این نویسنده دادید زیاده از حد و ناعادلانهست. یکی دو تا اثر نامحبوب بین تعداد زیادی کتاب فوقالعاده خوب طبیعیه.
کتابی سختخوان و سختفهم. خط داستانی خاصی نداره و بیشتر شامل حجم زیادی از توصیفات پراکندست به علاوه تعداد زیادی کلمات نامأنوس. خوندنش برای من عذابآور بود و تا آخرین صفحه ازش سر در نیاوردم. آخرش به این میرسید که: خب که چی؟ چی میخواستی بگی آقای نویسنده؟
ترکیبی از رمانهای ژان پل سارتر و حافظ خودمون ، تقلیدی و دارای ارزش کم ، خیلی معمولی و زور زدن زیاد برای ارائه اثر فاخر