1. خانه
  2. /
  3. کتاب اسرار فاطمی

کتاب اسرار فاطمی

3.7 از 1 رأی

کتاب اسرار فاطمی

Asrar Fatimi
ناموجود
710000
معرفی کتاب اسرار فاطمی

«اسرار فاطمی» به قلم آیت الله محمدباقر تحریری به چاپ رسید. روزی هارون الرشید به حضرت موسی بن جعفر گفت که حاضرم فدک را به او برگرداند. امام علیه السلام فرمود در صورتی حاضرم فدک را تحویل بگیرم که آن را با تمام حدود و مرزهایش پس بدهید هارون پرسید حدود و مرزهایش کدام است؟ امام فرمود اگر حدود آن را بگویم، هرگز پس نخواهید داد. هارون اصرار کرد و سوگند یاد نمود که این کار را انجام خواهد داد. حضرت فرمود اما حد اولش عدن حد دومش سمرقند و حد سومش آفریقا و حد چهارم آن نیز مناطق ارمنیه (ارمنستان) و بحرخزر است. هارون با شنیدن هر یک از این حدود تغییر رنگ می داد و به شدت ناراحت می‌شد و با شنیدن حدود چهارگانه نتوانست خود را کنترل کند و با خشم و ناراحتی گفت با این ترتیب چیزی برای ما باقی نمی‌ماند امام فرمود می‌دانستم که نخواهی پذیرفت و به همین دلیل از گفتن آن امتناع داشتم و این بود که هارون تصمیم بر قتل حضرت گرفت. برخی سرفصل‌های کتاب حاضر عبارتند از: «معرفی خطبه فدکیه»، «حمد حق تعالی»، «ویژگی‌های خلقت خدا»، «معرفی رسول‌الله»، «ویژگی‌های رحلت پیامبر اکرم»، «تبیین نقش امیرمومنان علی‌ع در مبارزات و فتنه ها»، «محاجّۀ حضرت زهرا‌علیهاالسلام با ابوبکر».

درباره محمدباقر تحریری
درباره محمدباقر تحریری
محمدباقر تحريرى (متولد1334-تهران)، استاد اخلاق و تولیت مدرسه مروی است. پدر ایشان شیخ محمود تحریری از علمای شیعه بود.
ايشان در حدود سال 1348ش پس از سه سال تحصيل دروس حوزوى در مدرسه آيت‌الله مجتهدى در تهران، با عزيمت به قم، به تحصيلات حوزوى در آن شهر ادامه داد.
دروس سطح را در خدمت اساتيدى چون: اوسطى، دوزدوزانى، صلواتى، ستوده، مظاهرى و فاضل گذراند. وى درس خارج اصول را به مدت ده سال نزد آيت‌الله فاضل لنكرانى، سيد محمد روحانى و آيت‌الله حاج شيخ جواد تبريزى سپرى كرد.
آيت‌الله تحريرى همچنين درس خارج فقه را نيز حدود ده سال در خدمت آيت‌الله شيخ جواد تبريزى و 16 سال در خدمت آيت‌الله حاج شيخ محمدتقى بهجت طى كرد. حضرات آيات محمدى گيلانى، جوادى آملى، حسن زاده آملى، مصباح يزدى از ديگر اساتيد وى هستند.
ايشان از سال 1351ش همزمان با دروس ياد شده، به محضر عارف متأله آيت‌الله پهلوانى تهرانى رسيدند و از اين طريق به جلسات درس مفسر بزرگ قرآن مرحوم علامه طباطبايى راه يافته و تحت تربيت خاص وى قرار گرفتند.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب اسرار فاطمی" ثبت می‌کند