1. خانه
  2. /
  3. کتاب صیرورت انسان بر صراط مستقیم

کتاب صیرورت انسان بر صراط مستقیم

3.6 از 1 رأی

کتاب صیرورت انسان بر صراط مستقیم

سخنرانی شهید دیالمه
Becoming
ناموجود
80000
معرفی کتاب صیرورت انسان بر صراط مستقیم

کتاب "صیرورت انسان بر صراط مستقیم" به شما کمک می‌کند در مسیر حقیقی اسلام قرار بگیرید. دیالمه با نگاه جامعی که به ضعف‌ های فکری و انحرافات موجود در جامعه آن روز داشت چاره را در دو حرکت همسو دید:

۱. تدوین مفاهیم صحیح دینی و تبیین آن برای نسل جوان.

۲. به نقد کشیدن افکار و اندیشه‌ های انحرافی و التقاطی.

معیار دهی ویژگی برجسته کلاس‌های درس شهید دیالمه است که مخاطبانش را با شاخص‌ ها و موازین دینی آشنا کند تا در دام گروه‌ ها و جریان‌ های ضد اسلامی مطرح آن روز جامعه گرفتار نشوند. شهید دیالمه در این مباحث بر آن است تا به صراط مستقیم از زاویه‌ای نو بنگرد و ضرورت ضابطه‌ مند بودن این مسیر را در نگاه یک مسلمان روشن سازد. هدف شهید نشان دادن ظرافت این راه و ضرورت الگو برداری دقیق از رفتار و منش و به عبارتی سبک زندگی پیامبر و معصومین (ع) است و از همین رو است که بیشتر از ضوابط این راه سخن می‏‌گفت.

درباره عبدالحمید دیالمه
درباره عبدالحمید دیالمه
عبدالحمید دیالمه (۴ اردیبهشت ۱۳۳۳ در تهران - ۷ تیر ۱۳۶۰ در تهران)، نماینده نخستین دوره مجلس شورای اسلامی بود که در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی کشته و در قم به خاک سپرده شد. دیالمه، دارای تحصیلات حوزوی و دانشگاهی تا درجه دکترا می‌باشد. او پس از گذراندن دوره دبستان و متوسطه، پس از کسب دیپلم طبیعی تحصیلات حوزوی‌اش را آغاز کرد. او از جمله علوم منطق، فلسفه و عرفان را نزد مرتضی مطهری فراگرفت. در سال ۱۳۵۲ در رشتهٔ پزشکی در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد اما به دلیل شرکت در مبارزات انقلابی علیه حکومت پهلوی، به خاطر فشارهای مسئولین دانشگاه در رشتهٔ داروسازی ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۵۸ موفق به اخذ درجه دکترا از این دانشگاه شد. دیالمه در دوران جوانی‌اش و جریان فعالیت‌هایش ارتباط مستمری با افرادی چون مطهری، بهشتی، بازرگان داشت. او مجبور به زندگی مخفی در طی سال‌های ۱۳۵۲ الی ۵۶ جهت فعالیت‌های مبارزاتی با حکومت پهلوی بود. او از همان ابتدای ورود به دانشگاه، اقدام به تأسیس کتابخانه اسلامی و جذب افراد مذهبی کرد. جلسات دعای کمیل توسط او برای اولین بار در سطح دانشگاه برگزار گردید و پس از مدتی در سطحی گسترده‌تر در حرم علی بن موسی الرضا ادامه یافت.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب صیرورت انسان بر صراط مستقیم" ثبت می‌کند