1. خانه
  2. /
  3. کتاب یتیم غوره

کتاب یتیم غوره

پیشنهاد ویژه
3.2 از 1 رأی

کتاب یتیم غوره

Yatim Ghore
انتشارات: جمکران
٪25
160000
120000
معرفی کتاب یتیم غوره

اولین سوالی که به ذهن می رسد درباره اسم کتاب است. اسم کتاب به گویش قمی و به معنی: بچه یتیم ریز و فلفلی (برای محبت و دلسوزی و گاهی کنایه از شیطنت) به کار می رود. رمان نوجوان یتیم غوره به قلم فاطمه بختیاری درباره دختری شاد و بازیگوش است که مادربزرگش او را یتیم غوره صدا می‌زند.

در طی حادثه ای یتیم غوره که بر ترک موتور پدرش سوار بوده، همراه با پدرش تصادف می کند و به کما می رود. در طی مدتی که در کما است در عالم بی هوشی روحش آزادانه به سیر می پردازد و با شخصیت پدر جانبازش و همرزمان شهید پدرش آشنا می شود و اتفاقات زیادی را از سر می گذاراند.

این داستان شیرین برای گروه سنی نوجوان نوشته شده است و نوجوان را با شخصیت جانبازان و شهدا و جانفشانی های آن ها آشنا می کند.

درباره فاطمه بختیاری
درباره فاطمه بختیاری
فاطمه بختیاری متولد سال 1357، نویسنده کتاب‌های متفاوتی است که ۲۰ سال در زمینه داستان فعالیت دارد و با مطبوعات شهر قم همکاری می‌کند. حاصل کار ۲۰ ساله او ۵۰ عنوان کتاب مختلف در زمینه کودکان و نوجوانان است که آخرین آن، اثری است که به تازگی با عنوان «آتیش پاره » در اختیار انتشارات جمکران قرار داده است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب یتیم غوره" ثبت می‌کند