1. خانه
  2. /
  3. کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)

کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)

3.5 از 1 رأی

کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)

ویراست دوم
A Comprehensive Dictionary of Psychology and Psychiatry
٪15
1350000
1147500
معرفی کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)
کتاب دارای بیش از 25 هزار مدخل و اصطلاح مهم روان شناسی و روان پزشکی و برابرهای فارسی آنها است که جامع ترین فرهنگ علوم رفتاری به زبان فارسی با توضیح مختصر اصطلاحات انگلیسی می باشد. همچنین در این کتاب برابرهای فارسی واژه ها و اصطلاح های مهم روان شناسی و روان پزشکی، با استفاده از حدود 20 فرهنگ معتبر روان شناسی، روان پزشکی و علوم رفتاری ، آورده شده است.
درباره نصرت الله پورافکاری
درباره نصرت الله پورافکاری
دكتر نصرت‌الله پورافکاری در هشتم ارديبهشت سال 1321 در تبريز به دنیا آمده است. وي پس از اتمام تحصيلات دوره متوسطه از دبيرستان طالقاني(منصور سابق)در سال 1333، تحصيلات دكتري پزشكي را در دانشكده پزشكي تبريز در سال 1339 آغاز و در سال 1346 موفق به اخذ درجه دكتر پزشكي شد. وي در سال 1353 تحصيلات تخصصي را در دانشگاه پنسيلوانيا شهر پتسبورگ آغاز و تخصص روان پزشكي را از دانشگاه ويرجينيا درسال 1356 (1977)اخذ و بعنوان استاد يار دانشكده پزشكي تبريز از سال 1356 مشغول فعاليت شد. تأليفات دكتر پورافكاري شامل چهار كتاب در پنج جلد است و نيز ترجمه 49 عنوان در 65 جلد،انتشار 26 مقاله،از ديگر اقدامات علمي اين استاد برجسته است.
دسته بندی های کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)
مقالات مرتبط با کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب فرهنگ جامع روان شناسی روان پزشکی (دو جلدی)"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

دکتر نصرت‌الله پورافکاری دی‌روز درگذشت. ایشان مترجم بیش از ۴۰ اثر علمی روانپزشکی در ایران است. متخصصی فوق‌العاده باسواد و متعهد که افتخار می‌کنم نقش اندکی در چاپ و نشر این کتاب ایشان داشته‌ام.

1402/05/12 | توسطتقی قیصری
1
|

سلام وعرض ارادت پروفسور استاد کم همتا نصرت‌الله پورافکاری به عنوان برجسته‌ترین روان پزشک کشور می‌شناسم و سالها خدمتشان رسیده ام عمرشان طولانی باد باید اذعان کنم نفر دومی ازنظر مهارت ودانش جایگزین ایشان نخواهدبود قاضی بازنشسته ونویسنده شاپوراسماعیلیان

1401/11/20 | توسطکاربر سایت
2
|