

کد کتاب : | 109025 |
مترجم : |
مریم امیری مبعوث
|
شابک : | 978-6003678552 |
قطع : | پالتویی |
تعداد صفحه : | 516 |
سال انتشار شمسی : | 1401 |
سال انتشار میلادی : | 2019 |
نوع جلد : | شومیز |
سری چاپ : | 1 |
زودترین زمان ارسال : | 24 خرداد |
کد کتاب : | 41129 |
مترجم : |
ارسطو میرانی
|
شابک : | 978-6002537102 |
قطع : | رقعی |
تعداد صفحه : | 352 |
سال انتشار شمسی : | 1401 |
سال انتشار میلادی : | 2019 |
نوع جلد : | شومیز |
سری چاپ : | 3 |
زودترین زمان ارسال : | --- |
سورن کی یرگگارد یکی از پرشورترین و چالش برانگیزترین فیلسوفان مدرن است و اغلب او را بنیان گذار اگزیستانسیالیسم می دانند. بیش از حدود یک دهه در دهه های 1840 و 1850 ، نوشته هایی از قلم او تراویده که مسئله وجود را دنبال می کرد - چگونه در جهان انسان باشیم؟ - ضمن بررسی احتمالات مسیحیت و مقابله با شکستهای تجلی نهادی آن پیرامون او.
بیشتر خلاقیت او ناشی از رابطه او با زن جوانی بود که قول ازدواج با او را داده بود ، سپس آنجا را ترک کرد تا خود را وقف نوشتن کند ، رابطه ای که تا پایان عمر سرنوشت ساز بود. و کیرکگور تا پایان عمر ذهنش درگیر این ماجرای عشقی باقی ماند.
وی عمدا در کپنهاگ زندگی می کرد و در سال 1855 در سن 42 سالگی خسته از دنیا رفت و نوشته های قابل توجه خود را به نامزد قبلی خود وصیت کرد.
زندگینامه ابتکاری و پرتحرک کلار کارلایل زندگی کیرکگارد را تا آنجا که ممکن است از دیدگاه خودش می نویسد ، برای بیان آنچه که در واقع این سقراط مسیحی است - همانطور که وی گفت ، زندگی را به جلو ادامه می دهد اما فقط آن را به عقب می فهمد.