1. خانه
  2. /
  3. کتاب دمکراسی بازدارنده

کتاب دمکراسی بازدارنده

نویسنده: نوام چامسکی
3.9 از 1 رأی

کتاب دمکراسی بازدارنده

Deterring Democracy
انتشارات: اطلاعات
ناموجود
20000
معرفی کتاب دمکراسی بازدارنده
از جنگ جهانی دوم تا دهه 1980، ایالات متحده هم به عنوان رهبر اقتصادی و هم به عنوان رهبر نظامی در جهان برتری داشت. تغییرات عمده در سیاست جهانی که با فروپاشی بلوک شرق به وجود آمد، ایالات متحده را به عنوان قدرت برتر نظامی بدون چالش باقی گذاشت، اما قدرت اقتصادی آمریکا در مواجهه با رقابت به شدت کاهش یافته است، ابتدا از آلمان و ژاپن و اخیرا از کشورهای تازه مرفه در جاهای دیگر. نوام چامسکی، روشنفکر مخالف پرشور، در «بازدارندگی از دموکراسی» به پیامدهای بالقوه فاجعه‌بار این عدم تعادل جدید اشاره می‌کند. چامسکی دنیایی را آشکار می کند که در آن ایالات متحده از مزیت خود بی رحمانه برای اعمال منافع ملی خود سوء استفاده می کند - و در این روند کشورهای ضعیف تر را نابود می کند. نظم نوین جهانی (که در آن دنیای جدید دستور می دهد) فرا رسیده است.
نوام چامسکی، پروفسور زبان‌ها و زبان‌شناسی مدرن در موسسه فناوری ماشوست، نویسنده کتاب‌های زیادی در زمینه زبان و سیاست است، از جمله آخرین کتاب بازاندیشی کاملوت: جان اف کندی، جنگ ویتنام، و ایالات متحده. فرهنگ سیاسی; زبان و اندیشه; و نظم های جهانی، قدیم و جدید.
درباره نوام چامسکی
درباره نوام چامسکی

آورام نوآم چامسکی (زادهٔ ۷ دسامبر ۱۹۲۸) زبان‌شناس، فیلسوف، دانشمند علوم شناختی، مورخ، منتقد اجتماعی و فعال سیاسی آمریکایی است. او که گاه «پدر زبان‌شناسی مدرن» نامیده می‌شود، یکی از چهره‌های اصلی در فلسفه تحلیلی و یکی از بنیان‌گذاران حوزهٔ علوم شناختی است. او برندهٔ جایزهٔ استاد زبان‌شناسی در دانشگاه آریزونا و استاد بازنشسته در مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) است. او نویسنده بیش از ۱۵۰ کتاب در موضوعات مختلف مانند زبان‌شناسی، جنگ، سیاست و رسانه‌های جمعی است. از نظر ایدئولوژیک، او با آنارکو-سندیکالیسم و سوسیالیسم لیبرترین همسو می‌شود.

نوام چامسکی به عنوان یک روشنفکر منتقد دولت‌های غربی به ویژه آمریکا شناخته شده است. او مخالف دخالت نظامی آمریکا در خاورمیانه و آغاز جنگ در این منطقه بوده است. او مشکل ترورسیم در خاورمیانه را ناشی از عملکرد آمریکا و اسرائیل می‌داند.
چامسکی همچنین به یکجانبه‌نگری رسانه‌های غربی در برخورد با مسایل اسراییل و فلسطین ایراد گرفته و معتقد است که در پس ظاهر بی‌طرفانه‌ی رسانه‌ها، فرض‌ها و اصول ایدئولوژیکی‌ نهفته ‌است که وقتی آنها را افشا می‌کنیم، فرو می‌ریزند.
جنبش تسخیر، تروریسم غرب، نظام‌‌های سلطه، آمریکای بزرگ و حقوق بشر، نظم‌های کهنه و نوین جهانی، طرحی برای آینده، چه کسی بر جهان حکومت می‌کند و امپراتوران و دزدان دریایی برخی از کتاب‌های او هستند.
نکوداشت های کتاب دمکراسی بازدارنده

نوام چاماسی. . . یک منبع علمی بزرگ است.

Nation

چامسکی پاسخ چپ به ویلیام اف. باکلی است. بازدارندگی از دموکراسی می تواند با الهام بدرخشد

Los Angeles Times
نظر کاربران در مورد "کتاب دمکراسی بازدارنده"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب خوبی بود. ممنونم از بابت قیمت مناسب آن👍🏻👍🏻

1402/04/07 | توسطکاربر سایت
0
|

کیفیت کاغذ بسیار بد و از نوع کاهی

1400/03/14 | توسطامیر حسین اکبری
0
|