1. خانه
  2. /
  3. کتاب من و داداش کوچولویم

کتاب من و داداش کوچولویم

نویسنده: مرسر مایر
3.3 از 1 رأی

کتاب من و داداش کوچولویم

(ماجراهای کریتر)
Just Me and My Little Brother
٪15
220000
187000
معرفی کتاب من و داداش کوچولویم
«من و داداش کوچولویم» کتاب داستانی تصویری مناسب بچه‌های ۵ تا ۸ سال است. این کتاب یکی از جلد‌های مجموعه‌ی «ماجراهای کریتر» است. کریتر، شخصیت ثابت در تمام این کتاب‌هاست. کتاب‌های مجموعه‌ی «ماجراهای کریتر» سعی دارد در قالب داستان‌هایی ساده و کودکانه، بچه‌ها را با انواع مهارت‌های زندگی آشنا کند. موضوعاتی مثل دوری از شلختگی، بخشیدن و گذشت، راست‌گویی، شجاع بودن،‌ همکاری با بزرگ‌ترها و... محور بعضی از کتاب‌های این مجموعه هستند.
در کتاب «من و داداش کوچولویم» کریتر کوچولو با داداش کوچولویش کلی بازی می‌کند. آن‌ها شب تا دیروقت بیدار می‌مانند، با هم فیلم‌های ترسناک می‌بینند، صبح‌ها با هم کلی بازی می‌کنند، آن‌ها جنگ ستارگان راه می‌اندازند و... حتی کریتر کوچولو دست برادرش را می‌گیرد و با هم به باغ سیب می‌روند، بعد برایش قلاب می‌گیرد تا برادر کوچکش دستش به شاخه‌ها برسد و سیب بچیند و با هم کلی کیف کنند. اما.... داداش کوچولوی کریتر که فعلا خیلی خیلی کوچولوست، او شیرخوار است و هیچ کاری نمی‌تواند بکند! پس کریتر کوچولو چه می‌گوید که با برادرش دو تایی کلی کیف می‌کنند؟ ماجرا از چه قرار است؟
مجموعه کتاب‌های «ماجراهای کریتر» زبانی ساده و کودکانه‌ دارند و با تصاویر رنگی و جذاب، بچه‌ها را با خود همراه می‌کنند. خیلی از بچه‌ها مثل کریتر کوچولو، دل‌شان می‌خواهد خواهر یا برادر خیلی کوچک و شیرخوار‌شان زودتر بزرگ شود؛ فقط کمی بزرگ‌تر شود که بتوانند با او بازی کنند، بتوانند با هم بنشینند کارتون ببینند، بیرون بروند و دو تایی تفریح کنند، بتوانند با هم کاردستی درست کنند و حرف بزنند و مسابقه برگزار کنند و ... آن‌ها دل توی دل‌شان نیست و تمام مدتی که به خواهر با برادر کوچک‌شان نگاه می‌کنندکه فقط گریه می‌کند و شیر می‌خورد و می‌خوابد، در ذهن‌شان خیال‌بافی می‌کنند.
بچه‌هایی که یک خواهر یا برادر خیلی کوچولو و نوزاد دارند، با خواندن کتاب «من و برادر کوچولویم» پا به پای کریتر کوچولو، منتظر بزرگ‌تر شدن برادر یا خواهرشان هستند، آن‌ها بی‌قراری و خیال‌پردازی‌های کریتر را خوب می‌فهمند، آن‌ها خوشحالند که یک هم‌بازی و هم‌دم و هم‌صحبت پیدا کرده‌اند؛ آن‌ها مدام در ذهن‌شان،‌خودشان را با خواهر یا برادر کوچولوی‌شان می‌بینند که کمی بزرگ‌تر شده و دیگر می‌تواند حرف بزند و راه برود! همین کافی است و این آغار مسیر خواهر برادری و کلی بازی و تفریحات دو نفره‌ی هیجان‌انگیز است!
خواندن کتاب داستان تصویری «من و داداش کوچولویم» مانند سایر جلدهای مجموعه‌ی «ماجراهای کریتر» لذت‌بخش و آموزنده است.
درباره مرسر مایر
درباره مرسر مایر
مرسر مایر (متولد 30 دسامبر 1943) نویسنده و تصویرگر کودکان آمریکایی است. وی با استفاده از طیف گسترده ای از سبک های گویا، بیش از 300 کتاب منتشر کرده است. مایر بیشتر بخاطر مجموعه کتابهای "مخمل کوچک" و "هیولای کوچک" شهرت دارد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب من و داداش کوچولویم" ثبت می‌کند