1. خانه
  2. /
  3. کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟

کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.6 از 1 رأی

کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟

سواد مالی واقعا چیست؟
Why the Rich Are Getting Richer
٪15
995000
845750
پیشنهاد ویژه
3.1 از 1 رأی

کتاب چرا ثروتمندان ثروتمندتر می شوند

به راستی آموزش مالی چیست؟
Why the Rich Are Getting Richer
٪25
899900
674925
پیشنهاد ویژه
3.4 از 1 رأی

کتاب چرا ثروتمندان ثروتمندتر می شوند؟

Why the Rich Are Getting Richer
٪25
650000
487500
معرفی کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟
کتاب «چرا پولدارها پولدارتر می‌شوند؟» که ذیل عناوین دیگری نیز به فارسی برگردانده شده است، نوشته‌ی رابرت تی کی یوساکی، اثری در حوزه‌ی آموزش سواد مالی است. وی در این کتاب به دنبال توضیح این پرسش پیچیده است که چرا با وجود پیشرفت‌های اقتصادی، شکاف میان ثروتمندان و دیگر اقشار جامعه روزبه‌روز بیشتر می‌شود. ایده‌ی نویسنده، به ‌طور کلی، این است که سیستم آموزشی سنتی در آموزش سواد مالی ناتوان است و همین نقیصه، عامل اصلی نابرابری اقتصادی است. به باور او، توصیه‌های مالی مرسوم مانند «به مدرسه برو، سخت کار کن، پولت را پس‌انداز کن، خانه بخر و در بازار سهام سرمایه‌گذاری بلندمدت کن» برای بیشتر مردم بدترین توصیه‌های ممکن هستند. او در فصل‌های مختلف، مفاهیمی آشنا را از زاویه‌ی دید خود بازگو می‌کند: اینکه «پس‌اندازکنندگان بازنده‌اند» زیرا تورم ارزش پول آن‌ها را از بین می‌برد؛ اینکه ثروتمندان با استفاده از بدهی و قوانین مالیاتی، دارایی و ثروت خود را افزایش می‌دهند و اینکه بحران‌های اقتصادی نه تهدید، بلکه فرصتی برای ثروتمندتر شدن آن‌هاست. در این بین، کتاب مملو است از داستان‌های شخصی خود نویسنده و افراد مختلف موفق، که ذیل آن‌ها مفاهیم مربوطه به زبانی ساده منتقل می‌شود. به عنوان نمونه، کتاب با مقایسه‌ی نگرش برندی ساندرز، سناتور سوسیالیست آمریکایی، با نگرش دونالد ترامپ آغاز می‌شود با این روایت که ساندرز معتقد است باید به مردم ماهی داد و ترامپ راه درست را یاددادن ماهی‌گیری به مردم می‌داند. آنچه واقعا به مردم کمک می‌کند ماهی‌گیری است. نویسنده از این تمثیل استفاده می‌کند تا اهمیت یادگیری سواد مالی برای موفقیت را یادآور شود. در مجموع، کتاب حاضر را می‌توان به مثابه‌ی یک دوره‌ی سریع بر فلسفه‌ی اقتصادی رابرت کیوساکی در نظر گرفت که توانایی اصلی آن در به فکر واداشتن خواننده برای تغییر طرز فکر خود درباره‌ی پول، کار و سرمایه‌‌گذاری است. کتاب به ‌ویژه برای افرادی که برای نخستین بار با ایده‌های نویسنده آشنا می‌شوند، جذاب خواهد بود.
درباره رابرت تی کی یوساکی
درباره رابرت تی کی یوساکی
رابرت تی کی یوساکی، زاده ی 8 آپریل 1947، تاجر و نویسنده ای آمریکایی است. کی یوساکی، بنیان گذار شرکت «پدر پولدار» است. این شرکت، یک نهاد آموزشی خصوصی است که درس های مربوط به مدیریت مالی و تجارت را از طریق ویدیو و کتاب در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.  
دسته بندی های کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟
نکوداشت های کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟

مدرسه در رابطه با پول چه آموزش هایی به شما داده است؟ پاسخ اکثریت افراد به این سوال این است: «آموزش چندانی نداده.» اگرهم چیزی یاد گرفته باشند به این صورت بودن است: «به مدرسه برو، شغلی پیدا کن، پس انداز کن، خانه بخر، بدهی هایت را صاف کن و در بازار بورس، سرمایه گذاری بلندمدت بکن.» شاید این موارد در عصر صنعت، توصیه های بسیار خوبی بوده باشند اما در عصر اطلاعات، توصیه هایی کهنه و منسوخ هستند. یکی از دلایل نابرابری ثروت و درآمد، مالیات است. به زبان ساده تر، ثروتمندان در مقایسه با قشر فقیر و متوسط جامعه، به خوبی می دانند که چطور از راه قانونی پول بیشتری به دست بیاورند و در مقابل مالیات کمتری بپردازند. ثروتمندان همیشه هم باهوش تر نیستند، بلکه فقط ترجیح می دهند ناآگاه نباشند. اپل به عنوان یکی از ثروتمندترین شرکت های جهان حدودا ۲۶۴ میلیارد دلار در حساب بانکی اش پول دارد. با این حال در طی چندین سال گذشته به خاطر نرخ بهره پایین، میلیاردها دلار وام گرفته است. چرا اپل وام می گیرد؟ اپل وام می گیرد زیرا بدهی، ارزان تر از بازگرداندن درآمدها به میهن - یعنی بازگرداندن پول به داخل کشور و پرداخت مالیات های مربوط به آن پول به دولت ایالات متحده - است.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب چرا پولدارها پولدارتر می شوند؟" ثبت می‌کند