کتاب مأمورهای اعدام

Hangmen
کد کتاب : 729
مترجم :
شابک : 978-600-7806-16-6
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 172
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2015
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 8
زودترین زمان ارسال : ---

ماموران اعدام
Hangmen
کد کتاب : 2312
مترجم : سروش زاغیان
شابک : 978-6003262492
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 141
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 2015
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب مأمورهای اعدام اثر مارتین مک دونا

کتاب مامورهای اعدام، نمایشنامه ای موفق اثر نویسنده ی انگلیسی/ایرلندی، مارتین مک دونا است. داستان این نمایشنامه در بریتانیا در سال 1963 می گذرد و به زندگی یک مامور اعدام به نام هری وید می پردازد. هری، دومین مامور اعدام برتر در کشور بوده و به همراه همسرش، آلیس و دختر پانزده ساله اش، شرلی، صاحب و اداره کننده ی یک میخانه است. هری مجبور شده با نتایج قانون لغو مجازات اعدام رو به رو شود در حالی که میخانه اش پر شده از افرادی که با اهداف و انگیزه های مختلفی در رابطه با شغل هری به آن جا می آیند. با گذشت داستان، غریبه ای به نام مونی به میخانه می آید و دردسرهایی درست می کند. اما قصد و هدف اصلی این غریبه از ایجاد مشکل برای هری چیست؟

کتاب مأمورهای اعدام


ویژگی های کتاب مأمورهای اعدام

برنده ی جایزه ی لارنس الیویر سال 2016

برنده جایزه ی نمایشنامه ی حلقه ی منتقدین نیویورک سال 2018

مارتین مک دونا
مارتین فارانان مک دونا، زاده ی 26 مارس 1970، نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویس و کارگردان ایرلندی/انگلیسی است.مک دونا در لندن و در خانواده ای ایرلندی به دنیا آمد. پدر و مادرش در سال 1922 به ایرلند بازگشتند و او و برادرش(که او هم نویسنده است)را در لندن گذاشتند. مک دونا، مکان شش نمایشنامه ی اول خود را شهر گالوی انتخاب کرد؛ شهری که او در کودکی تعطیلاتش را در آن سپری می کرد. اولین اثر حرفه ای مارتین مک دونا در سال 1996 به چاپ رسید.
نکوداشت های کتاب مأمورهای اعدام
Hangmen is a triumphant return for Martin McDonagh!
مامورهای اعدام، بازگشتی موفقیت آمیز برای مارتین مک دونا است.
New York Times New York Times

A tremendous work fuelled by horror and humour.
اثری شگرف، سرشار از ترس و شوخ طبعی.
Guardian Guardian

The best new play of the year.
بهترین نمایشنامه ی جدید سال.
Telegraph Telegraph

قسمت هایی از کتاب مأمورهای اعدام (لذت متن)
کلگ: خب دوستت بیل گفت «دار زدن لطف زیاده از حده بهشون» هری... هری: بیل مشتریه، دوست نیست، تازه مشتری احمقی هم هست. دار زدن لطف زیاده از حد نیست بهشون، دار زدن دقیقا کار درسته براشون. اون بیرون یه یاروهایی هستن که آدم بدن، و اگه دادگاه ها می گن این آدم ها باید مرخص شن، باید مرخص شن دیگه، ولی اگه باید مرخص شن، باید به سریع ترین و محترمانه ترین و کم دردترین راه ممکن مرخص شن. این راه به نظر من، به نظر بیش تر آدم های سالم و عادی، دار زدنه.

البته که من ندیده ام این روش های نکبتو، من اهل لانکاشایرم، نه آرکانزاس! «صندلی نکبت الکتریکی». بهم گفتن وقت هایی که اشتباه عمل می کنه، یاروهای روش ته ماجرا دارن عین یه استیک نکبت جلزولز می کنن! نه ممنون! اگه به نظر شما فرق نداره که من ترجیح می دم اعدام هامو جوری بکنم که کنارش پیاز سرخ شده لازم نباشه. چرند آمریکایی!

دور آدمو که کودن های احمق گرفته باشن، خیلی سخته به نظرشون با مزه بیای، مگه نه؟ من که همیشه اینطوری به نظرم اومده. با این که من شوخ طبعی خوبو تشخصی می دم، ولی راستش خودم به نظر کسی با مزه نیومدم. حتی وقت هایی که سعی می کنم بامزه باشم، بیشتر خطرناک به نظر می آم.