کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان

Letters to a Young Novelist
کد کتاب : 730
مترجم :
شابک : 978-964-5881-57-1
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 184
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 1997
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : ---

ماریو بارگاس یوسا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2010

معرفی کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان اثر ماریو وارگاس یوسا

کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان، مجموعه ی از یازده مقاله ی به هم مرتبط درباره ی تکنیک ها و روش های داستان سرایی، اثر نویسنده ی بزرگ پرو، ماریو بارگاس یوسا است. یوسا، مجموعه تجارب زندگی خود در نوشتن، خواندن و تفکر را گرد هم آورده و یک کتاب راهنمای ضروری برای طرفداران و علاقه مندان به نویسندگی تدارک دیده است. او با پرداختن به آثار نویسندگان بزرگی در سراسر جهان همچون بورخس، سلین، کورتازار، فاکنر، کافکا و ... از اسرار روایت داستان پرده برمی دارد و به شکلی پیوسته به رمان نویسان جوان گوشزد می کند که خود را از تمایل به خلق دور نسازند. کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان، اثری جنجال برانگیز، شیوا و بسیار آموزنده است که حرف های بسیاری برای همه ی علاقه مندان به نویسندگی و جهان کلمات دارد.

کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان

ماریو وارگاس یوسا
ماریو بارگاس یوسا، در ۲۸ مارس سال ۱۹۳۶ در آرکیپای پرو به دنیا آمد. وی تنها فرزند پدر و مادرش بود و والدینش پنج ماه بعد از ازدواج از هم جدا شدند. ۱۰ سال اول زندگیش را در بولیوی و با مادرش گذراند. پس از آن که پدربزرگش مقام دولتی مهمی در پرو به دست آورد، همراه مادرش در سال ۱۹۴۶ به سرزمینش بازگشت. دوران کودکی او با سختی سپری شد.در ۱۴ سالگی پدرش وی را به دبیرستان نظام فرستاد که تأثیری ژرف و پایا بر او نهاد و ایده ی نخستین رمانش را در ذهنش پروراند. نگرش داروین گرایانه ی او نسبت به زندگی حاصل تجربه ...
نکوداشت های کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان
It distills great works brilliantly, revealing an architecture to their greatness.
این کتاب به شکل درخشانی به واکاوی آثار بزرگ می پردازد و پرده از معماری و الگوی بزرگی آن ها برمی دارد.
Washington Post Washington Post

Not just a book for writers, but one for readers, too.
اثری که نه تنها برای نویسندگان، بلکه برای مخاطبین هم حرف هایی برای گفتن دارد.
St. Petersburg Times

A meditation on writing and its proper relationship to life.
تأملی بر نویسندگی و ارتباط درست آن با زندگی.
Publishers Weekly Publishers Weekly

قسمت هایی از کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان (لذت متن)
خیلی از اوقات به سرم می زد برای یکی از این بزرگان، نامه ای بنویسم؛ آن روزها همه شان زنده بودند و من در کودکی ام با روزهای بزرگی و شهرت آن ها، معاصر و محشور بودم. دلم می خواست برایشان نامه بنویسم و بپرسم راه و رسم نویسنده ای بزرگ شدن مثل ایشان چیست؟ اما هرگز جرأت نکردم چنین کنم، درست به لحاظ همان بدبینی، خودانکاری و خودممنوعی.

یکی از جمله یقین هایی که بنده به راحتی و به وضوح آن را برای شما می خواهم مطرح کنم و در میان قفسه ی پرآشوب و به هم ریخته ی دهن و سینه ام در میان انبوهی از بی اطمینانی گاه گم اش می کنم، این است: نویسنده خود به نیکی واقف است که یکی از بهترین مواهبی که ممکن است برایش پیش آمده و بر او رخ نموده باشد، همانا میل و امر نوشتن است. گفتم میل نه قریحه و این موهبت دقیقا در اعماق درون وی می جوشد و می خروشد.

اگر اشتباه نکنم، در تمامی تردیدهایم، یقینی می جوشیده که بعید است خطا کرده و آن را تردید دانسته باشم. هر انسانی در دوران کودکی و نوجوانی در بطن عواطف و در عمق اندیشه ها و تمایلاتش، یک حس پیش آمادگی و علاقه مندی بنیادین در شبح سازی از انسان های مورد علاقه ی خود دارد. انسان هایی از دنیاهای دیگر، از آفرینش های متفاوت و مغایر با دنیایی که خود در ان به سر می برند.