کتاب دژخیم عشق

Love's Executioner and Other Tales of Psychotherapy
و چند داستان روان درمانگری دیگر
کد کتاب : 771
مترجم :
شابک : 978-600-7061-44-2
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 440
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1989
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 8
زودترین زمان ارسال : 3 اردیبهشت

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

معرفی کتاب دژخیم عشق اثر اروین دی یالوم

کتاب دژخیم عشق (و چند داستان روان درمانگری دیگر)، مجموعه ای از تشریحات روان درمانگر بزرگ، اروین دی. یالوم است که در سال 1989 به انتشار رسید. یالوم در این کتاب به شکلی داستان گونه به اسرار، مشکلات، تلخی ها و شیرینی های جلسات درمانی خود می پردازد. او با روایت هنرمندانه ی مشکلات مراجعانش، نه تنها فرصتی منحصر به فرد و ارزشمند برای آشنایی با خواسته ها و انگیزه های نهان ذهن افراد مختلف در اختیار مخاطبین قرار می دهد، بلکه آن ها را با مشکلات شخصی خود در دست و پنجه نرم کردن با مسئولیت سنگینش به عنوان یک روانپزشک نیز آشنا می سازد. به جرأت می توان گفت که بعد از فروید، نویسنده ی دیگری همانند یالوم نتوانسته این چنین هنرمندانه و جذاب به رابطه ی بین روان درمانگر و بیمار بپردازد.

کتاب دژخیم عشق

اروین دی یالوم
اروین دیوید یالوم (به انگلیسی: Irvin David Yalom) (متولد ۱۹۳۱، واشنگتن دی سی، ایالات متحده ی آمریکا) , روانپزشک هستی گرا (اگزیستانسیالیست) و نویسنده ی آمریکایی است.او در سال ۱۹۵۶ در بوستون در رشته ی پزشکی و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک در رشته ی روانپزشکی فارغ التحصیل شد و بعد از خدمت سربازی، در سال ۱۹۶۳ استاد دانشگاه استنفورد شد. در همین دانشگاه بود که الگوی روانشناسی هستی گرا یا اگزیستانسیال را پایه گذاری کرد. یالوم هم آثار دانشگاهی متعددی تألیف کرده است و هم چند رمان موفق دارد. او جایزه ی انجمن ...
نکوداشت های کتاب دژخیم عشق
Wise, humane, stirring, and utterly absorbing.
خردمندانه، انسانی، هیجان انگیز و فوق العاده جذاب.
Newsday Newsday

A fascinating, moving, inspiring read.
اثری شگفت انگیز، تکان دهنده و الهام بخش.
Washington Post Book World Washington Post Book World

A rare glimpse into the consulting room of a master therapist.
نگاهی کمیاب به اتاق مشاوره ی درمانگری چیره دست.
Penguin

قسمت هایی از کتاب دژخیم عشق (لذت متن)
تمایل ندارم با بیمارانی که عاشق اند، کار کنم. شاید از سر حسادت باشد، آخر من هم مشتاق اشتیاقم. شاید هم چون عشق و روان درمانی اساسا با هم سازگار نیستند. روان درمانگر خوب با ابهام مبارزه می کند و در جست و جوی روشنی است، حال آن که عشق رمانتیک، آمیخته به راز و ابهام است و همین که در آن کند و کاو می کنیم، خرد و نابود می شود. من نمی خواهم دژخیم عشق باشم.

به این موضوع خیلی فکر کردم که چطور شخصی سالخورده، آخرین فرد زنده ای است که آدم یا آدم هایی را می شناخته است. وقتی که او می میرد، تمامی آن افراد نیز می میرند و از حافظه ی دنیای زندگان محو می شوند. به این فکر می کنم که آن شخص برای من چه کسی خواهد بود. مرگ چه کسی مرا واقعا به یک مرده تبدیل خواهد کرد؟

یکی از بزرگترین تناقض های زندگی این است که خودشناسی، اضطراب به بار می آورد.