کتاب ساعت ها

The Hours
کد کتاب : 53
مترجم :
شابک : 978-600-367-047-1
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 240
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1998
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 6 اردیبهشت

ساعت ها
The Hours
کد کتاب : 4887
مترجم : ماندانا ارفع
شابک : 9789643136086
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 240
سال انتشار شمسی : 1382
سال انتشار میلادی : 1998
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 6 اردیبهشت

معرفی کتاب ساعت ها اثر مایکل کانینگهام

در رمان ساعت ها، مایکل کانینگهام به شکلی مبتکرانه به زندگی و کار ویرجینا وولف می پردازد تا داستان گروهی از شخصیت های هم عصرش را بازگو کند. افرادی که در حال تقلا با مطالبات متناقض عشق و وراثت، و یأس و امید هستند. رمان با بازسازی روزهای آخر زندگی وولف پیش از خودکشی اش در سال 1941 آغاز می شود و سپس به داستان های دو زن متجدد آمریکایی می پردازد که علیرغم خواسته های دوستان و خانواده، در تلاش برای ساختن زندگی موفقی برای خود هستند. کلاریسا وان، ویراستار کتاب است و در جایی که امروزه با نام دهکده ی گرینویچ شناخته می شود، زندگی می کند. خواننده برای اولین بار کلاریسا را در حال خریدن گل برای مهمانی دوستش ریچارد، شاعری مریض که به تازگی برنده ی جایزه ی ادبی مهمی شده، ملاقات می کند. لارا براون، زنی خانه دار است که در کالیفرنیای پس از جنگ زندگی می کند و وظیفه ی تربیت تنها پسرش را بر عهده دارد و به دنبال زندگی حقیقی خود، بیرون از ازدواج ناموفق اش می گردد. در حین مهمانی ریچارد، کانینگهام به شکلی غیرمنتظره و اندوه ناک، سرنوشت این دو زن را با زندگی ویرجینیا وولف گره می زند. رمان به زمان های مختلف در قرن بیستم پرش می کند و هر خط آن با زبان صریح، قدرتمند، معاصر و موزون کانینگهام طنین انداز می شود. رمان ساعت ها، پرشور، عمیق، به شدت تأثیرگذار و قابل توجه ترین موفقیت مایکل کانینگهام تا به امروز است.

کتاب ساعت ها


ویژگی های کتاب ساعت ها

برنده جایزه ی پولیتزر داستان و جایزه ی پن فاکنر سال 1999

در سال ۲۰۰۲ فیلمی با همین نام بر اساس این رمان با بازی نیکول کیدمن، مریل استریپ و جولین مور ساخته شد که جایزه اسکار بهترین بازیگر زن را نصیب کیدمن کرد.

مایکل کانینگهام
مایکل کانینگهام در شهر سینسیناتی از ایالت اوهایو در ایالات متحده ی آمریکا به دنیا آمد و در پاسادنا از ایالت کالیفرنیا بزرگ شد. در دانشگاه ایوا، فوق لیسانس هنرهای زیبا گرفت. در همان دوران داستان های کوتاهش در ماهنامه ی آتلانتیک و پاریس ریویو منتشر شد. داستانش «فرشته ی سفید» از رمان او «خانه ای در انتهای جهان» در سال ۱۹۸۹ در مجموعه ی «بهترین داستان های کوتاه آمریکایی» منتشر شد. در سال ۱۹۹۵، کانینگهام جایزه ی نویسندگان موخاکستری را برد. او در دانشگاه هنرهای زیبای پروینستاون، نویسندگی خلاق تدریس ...
نکوداشت های کتاب ساعت ها
Rich and beautifully nuanced scenes follow one upon the other . . . [a] gargantuan accomplishment.
صحنه های متنوع و غنی، یکی پس از دیگری ظاهر می شوند... موفقیتی عظیم.
Publishers Weekly Publishers Weekly

Cunningham's emulation of such a revered writer as Woolf is courageous, and this is his most mature and masterful work.
بازسازی کانینگهام از نویسنده ای تحسین شده مانند وولف بسیار شجاعانه است، و این کامل ترین و ماهرانه ترین اثر اوست.
Washington Post Book World Washington Post Book World

An exquisitely written, kaleidoscopic work that anchors a floating postmodern world on caissons of love, grief and transcendent longing.
نوشته ای بدیع و ملون که دنیای شناور پسا مدرن را بر لنگرگاه عشق، اندوه و اشتیاقی والا قرار می دهد.
Los Angeles Times Book

قسمت هایی از کتاب ساعت ها (لذت متن)
صبحی را به خاطر می آورم که سپیده دم بیدار شدم. حس عجیبی از امکان وجود داشت. می دانی، آن حس و من... من فکر کردن با خودم را به یاد می آورم: پس این آغاز خوشبختی است، این جایی است که شروع می شود. البته که بیش از این ها در راه خواهد بود... هرگز به ذهنم نرسید که آن، لحظه ی آغاز نبود. آن، [خود]خوشبختی بود. آن، همان لحظه ی موعود بود، درست همان موقع.

کلاریسا معتقد است این روزها مردم را در درجه ی اول از روی مهربانی و ظرفیت ایثارشان می سنجی، گاهی اوقات از هوش و ذکاوت و ابراز ذره ای از نبوغ هر کسی، خسته می شوی.

مرا با خودت ببر. من عشقی محکوم به فنا می خواهم. من خیابان های شب هنگام، باد و باران را می خواهم؛ اینکه هیچ کس نخواهد بداند که کجا هستم.