1. خانه
  2. /
  3. دفتر رویای استانبول

دفتر رویای استانبول

گردآورنده: منصور ضابطیان
3.5 از 6 رأی

دفتر رویای استانبول

سفرها و دفترها - انتخاب‌هایی از منصور ضابطیان
Istanbul dream
تولید کننده: نشر مون
٪10
250000
225000
معرفی دفتر رویای استانبول

برای تو که عاشق سفری

در این دفتر پر‌ماجرا که اولین جلد از مجموعهٔ دفترها و شهرهاست با چند نوع نوشته رو‌به‌رو می‌شوید:

نخست، برش‌هایی کوتاه و کاربردی از کتاب «استامبولی» برای کسانی که آن را نخوانده‌اند و یا آن‌هایی که خوانده‌اند اما مایل‌اند برش‌های انتخابی نویسنده را نیز در اختیار داشته باشند.  

دوم، بخش‌هایی از سفرنامه‌های گردشگران ایرانی دورهٔ قاجار که به استانبول سفر کرده‌اند، از ناصرالدین‌شاه تا حاج سیاح.

سوم، نوشته‌هایی کاربردی دربارهٔ غذاها و شیرینی‌هایی که می‌توان در استانبول یافت و از طعم آن‌ها لذت برد.

چهارم، بخش‌هایی از رمان‌های ترکی که در دل خود نیم‌نگاهی به استانبول دارند. این بخش‌ها از نسخهٔ ترکی‌شان انتخاب و ترجمه شده‌اند.  

و در نهایت، ترانه‌هایی که شما را به حال‌وهوای استانبول می‌برند. این ترانه‌ها همراه با کیوآرکدهایی ارائه شده‌اند که امکان شنیدن آن‌ها را فراهم می‌کنند. 

‎این مجموعه با عکس‌هایی رنگی از استانبول که خودم گرفته‌ام، تکمیل می‌شود. این عکس‌ها یا در کتاب چاپ نشده‌اند یا شما نسخهٔ سیاه‌وسفید آن‌ها را دیده‌اید. امیدوارم پاسخی باشد برای دوستانی که همیشه می‌پرسند چرا عکس‌های کتاب سیاه‌وسفید است!

درباره منصور ضابطیان
درباره منصور ضابطیان
منصور ضابطیان، نامی آشنا در صنعت روزنامه‌نگاری، نویسندگی و اجرای رادیو و تلویزیون است. شرح سفرهای او و نگاه متفاوتش به کشورهای ایتالیا، ترکیه، ژاپن، کانادا و... به انتشار رسیده و همگی با استقبال خوبی همراه بوده است. او دو سال پیاپی جایزۀ قلم بلورین بهترین گفت‌وگوی سال را در جشنوارۀ مطبوعات کسب کرده است.
دسته بندی های دفتر رویای استانبول
قسمت هایی از دفتر رویای استانبول

در ایستگاه «سیرک هجی» چندان نیازی نیست از کسی بپرسید ساختمان قدیمی ایستگاه قطار کجاست؟ چون هرجا که باشید، ساختمان کهنه اما سرپای قطار سریع‌السیر شرق یا همان اورینت اکسپرس را می‌بینید. ساختمانی که آدم را یک‌باره پرت می‌کند توی فیلم‌های اواخر قرن نوزدهم. با همان نمای سیمانی، با همان شیشه‌های رنگی و موزاییک‌های شکسته‌پکسته.

نظر کاربران در مورد "دفتر رویای استانبول"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

دوستان عزیز این کتاب یا بهتره بگم دفتر برای اینکه خودتون پرش کنید! یعنی با تجربیاتی که از سفر به دست میارید که اتفاقا به نظرم خیلی ایده جالبیه ولی باید پول داشته باشه ادم که بره سفر😅

1404/03/05 | توسطفاطمه امین - کاربر سایت
0
|

منم از خوش شانسی دیروز کتاب تو کتابفروشی بهمن دیدم مثل گفته دوست عزیزمون میشه گفت غیر از چند تا نوشته که تقریبا ۲۰ صفحه یه بار نوشته شده کلا برگه‌های یادداشت سفیده اونم با این قیمت!

1404/02/26 | توسطزهره دیباوند - کاربر سایت
0
|

درود بر شما.این بیشتر یه دفترخاطراته برای کسانیکه میخوان برن استانبول .خیلی از خریدنش پشیمونم،توقع نداشتم که به جای کتاب یه دفتر خاطرات برای نوشتن بخرم. بیشتر صفحاتش سفیده ،یا شایدم برای من چاپ نشده چون از آقای ضابطیان چنین چیزی بعید بود . متاسفم

1404/02/10 | توسطریحانه عطرچیان - کاربر سایت
0
|