1. خانه
  2. /
  3. کتاب خرس سیاه و سفید و خرس سفید و سیاه

کتاب خرس سیاه و سفید و خرس سفید و سیاه

نویسنده: سوسن طاقدیس
3.4 از 1 رأی

کتاب خرس سیاه و سفید و خرس سفید و سیاه

(قصه های دوستی)
The Bears
انتشارات: محراب قلم
٪15
80000
68000
درباره سوسن طاقدیس
درباره سوسن طاقدیس
سوسن طاقدیس (زاده ۱۷ بهمن ۱۳۳۸ در شیراز – درگذشته ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) نویسنده ایرانی بود. سوسن طاقدیس از کودکی به نویسندگی علاقه داشت. او پیش از آنکه به مدرسه برود یکبار سرگذشت ویکتور هوگو را از رادیو شنیده بود. زندگی ویکتور هوگو توجه طاقدیس را به نویسندگی جلب کرده بود. پس از رفتن به مدرسه و آموختن خواندن و نوشتن، خواندن قصه‌ای در مجله کیهان بچه‌ها بر او تاثیر گذاشت. بیشترین انگیزه او زمانی ایجاد شد که در سن هفت-هشت سالگی، مادرش برای رفتن به سر کار، بچه‌ها را به او می‌سپرد و سوسن برای ساکت کردن بچه‌ها برای آنها قصه می‌گفت.
سوسن طاقدیس نویسندگی را از داستان بی‌پایان نوشته میشائل انده، ارباب حلقه‌ها نوشته جی. آر. آر. تالکین، موش و گربه نوشته عبید زاکانی، خاله سوسکه با بازنویسی بیژن مفید یاد گرفت.
سوسن طاقدیس کار حرفه‌ای خود را در دهه ۱۳۶۰ (خورشیدی) با نوشتن داستان در مجله کیهان بچه‌ها آغاز کرد. نخستین چاپ شده او در این مجله، "بابای من دزد بود" نام داشت. او در اوایل انقلاب ۱۳۵۷ ایران این داستان را برای کیهان بچه‌ها فرستاد و مورد توجه سردبیر وقت قرار گرفت. این موضوع باعث شد به تهران کوچ کند و به داستان‌نویسی در زمینه ادبیات کودک و نوجوانان در این مجله ادامه دهد.
قسمت هایی از کتاب خرس سیاه و سفید و خرس سفید و سیاه

یک کوه این طرف بود. یک کوه آن طرف بود. پای این کوه پر از گل های زرد بود. پای آن کوه پر از گل های سرخ. یک رود پر آب هم از وسط دشت رد می شد. یک خرس سیاه و سفید این طرف رود زندگی می کرد. و یک خرس سفید و سیاه آن طرف..

مقالات مرتبط با کتاب خرس سیاه و سفید و خرس سفید و سیاه
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب خرس سیاه و سفید و خرس سفید و سیاه" ثبت می‌کند