1. خانه
  2. /
  3. کتاب جونی بی کلاس اولی 17

کتاب جونی بی کلاس اولی 17

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.4 از 1 رأی

کتاب جونی بی کلاس اولی 17

(رئیس ناهار)
Boss of Lunch
انتشارات: ماهی
٪10
150000
135000
3.1 از 1 رأی

کتاب جونی بی رئیس ناهار می شود

Junie B., first grader : boss of lunch
٪10
62000
55800
معرفی کتاب جونی بی کلاس اولی 17
«جونی‌بی کلاس‌اولی رئیس ناهار» کتاب داستانی مناسب بچه‌های ۷ تا ۱۰ سال است. این کتاب جلد هفدهم از مجموعه‌ی «جونی‌بی جونز» است. باربارا پارک، نویسنده‌ی کتاب، به‌خاطر نوشتن این مجموعه به شهرت زیادی رسید. بچه‌های نقاط مختلف دنیا، با شخصیت جونی‌بی ارتباط برقرار کرده‌اند و جونی را دوست دارند. جونی‌بی شخصیت اصلی در تمام کتاب‌های این مجموعه، دختر بازیگوش و بانمکی است که ماجراها را از زبان خودش روایت می‌کند. او دنیا را قشنگ می‌بیند و ارتباط جالب و متفاوتی با آدم‌ها برقرار می‌کند. «جونی‌بی کلاس اولی اعجوبه‌ی بی‌دندان»، «جونی‌بی کلاس اولی تقلب‌کار»، «جونی‌بی جونز و وراجی‌های زیادی» و .. نام برخی از جلد‌های مجموعه‌ی «جونی‌بی جونز» است.
در جلد هفدهم این مجموعه یعنی در کتاب «جونی‌بی کلاس اولی رئیس ناهار» قرار است جونی‌بی به خانم آشپز مدرسه کمک کند. او از این ماجرا خیلی هیجان‌زده است. جونی‌بی دلش می‌خواهد برود در سالن رستوران مدرسه، از همان کلاه‌های توری سفید که آشپز‌ها و کمک‌آشپزها سرشان می‌گذارند، بگذارد سرش و از پشت پیشخوان به بچه‌های توی سالن نگاه کند. او دلش می‌خواهد در پختن غذا و درست کردن کیک و کلوچه به خانم گوتزمان کمک کند. ولی تصور کنید، دختر شیطون و بازیگوشی مثل جونی‌بی قرار است چه دسته‌گل‌هایی در رستوران مدرسه به آب بدهد؟ نکند همه‌ی دیگ و قابلمه‌ها برود هوا؟ شاید هم همه‌چیز از کنترل خانم گوتزمان خارج شود و کل رستوران دست جونی‌بی بیفتد و او بشود رئیس ناهار کل مدرسه! اگر می‌خواهی بدانی چه بر سر خانم گوتزمان می‌آید و آشپزخانه‌ی مدرسه به چه حال و روزی می‌افتد، باید کتاب را تا انتها بخوانی.
در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «از در پشتی خانه دویدم توی حیاط. حسابی خوشحال داد زدم: مامان!‌مامان! من قرار است کمک کنم! من قرار است کمک کنم! زودی ورقه‌ی رضایت‌نامه را دادم دستش. گفتم: این ورقه را بخوان! هورا! این از طرف خانم گوتزمان است! خانم گوتزمان را که یادت هست، آره؟ خانم گوتزمان پارسال خانم کلوچه‌ای من بود. ولی امسال در کارش پیشرفت کرده، انگار. چون که حالا رئیس کل عملیات آشپزخانه شده، فکر کنم. مامان رضایت‌نامه را خواند. من خیلی ذوق‌زده بالا و پایین پریدم.».
جونی‌بی فکر می‌کند اگر مامانش رضایت‌نامه را امضا کند تمام است و او وارد عملیات آشپزخانه می‌شود و چه بسا رئیس ناهار فردا بشود! زبان کتاب شیرین و روان است. راوی داستان و ماجراها، خود جونی‌بی است. بچه‌ها جونی‌بی را دوست دارند و از شیرین‌کاری‌هایش می‌خندند و پا به پایش تا انتهای کتاب جلو می‌روند.
بچه‌هایی که به دنبال خواندن ماجراهای خنده‌دار از زبان دختری بازیگوش و شیرین هستند، از خواندن کتاب‌های جونی‌بی جونز لذت خواهند برد.
درباره باربارا پارک
درباره باربارا پارک
باربارا لین پارک، نویسنده ی آمریکایی کتاب کودکان بود.او در ۲۱ آوریل ۱۹۴۷ در ایالت نیوجرسی ایالات متحده ی آمریکا به دنیا آمد. پدرش بازرگان بود. در سال ۱۹۶۵ به کالج رایدر رفت و ۲ سال بعد فوق دیپلم گرفت. در سال ۱۹۶۷ به دانشگاه آلاباما رفت در سال ۱۹۶۹ از آن جا فارغ التحصیل شد. در همان سال با شخصی به نام ریچارد ای پارک ازدواج کرد. وی در شهر فینیکس، ایالت آریزونا زندگی می کرد. او دو پسر به نام های استیون و دیوید دارد.باربارا پارک، کتاب های زیادی نوشته ولی مشهورترین آن ها، مجموعه ی کتاب های جونی بی جونز است که در میان کودکان طرفداران زیادی دارد. او در 15 نوامبر 2013 در سن 66 سالگی به دلیل سرطان تخمدان چشم از جهان فرو بست.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جونی بی کلاس اولی 17" ثبت می‌کند