بو بنت

بو بنت

بِو بِنت نویسنده‌ی با تجربه‌ی آشپزی و علم تغذیه و مبتکر دستورهای پخت غذاست. مقالات و دستورهای غذای او در نشریات بوستون گلوب، شیکاگو تریبون، خانه و باغچه‌ی زیباتر و سندیکای لس‌آنجلس تایمز به چاپ رسیده‌اند و همچنین در سایت مراقبت از وزن در دسترس هستند. او به مدت ۲۰ سال سردبیری شیکاگوسان -تایم را به عهده داشت و تاکنون پنج کتاب آشپزی نوشته که «مهمانی دونفره» موفق به کسب جایزه‌ی اول شده است.
او علاوه بر داشتن دیپلم در رشته‌های اقتصاد خانواده و روزنامه‌نگاری، دوره‌های آشپزی را هم در کشور‌های فرانسه، انگلستان و آمریکا گذرانده است. هدف وی استفاده از روش‌های آشپزی متداول در تهیه‌ی غذا‌های نو و ابتکاری است.

کتاب های بو بنت

غذاهای 30 دقیقه ای