1. خانه
  2. /
  3. معرفی «اعظم بروجردی»

اعظم بروجردی

اعظم بروجردی

اعظم بروجردی متولد 1346 در تهران، کارگردان و نویسنده است.
فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی از دانشگاه تهران در سال 1368 و فوق لیسانس همین رشته از دانشگاه تربیت مدرس سال 72 می باشد که تجربه نوشتن 40 نمایشنامه را نیز دارد.
همسر وی حسن فتحی کارگردان سینما و تلویزیون است، ثمره این زندگی دو فرزند پسر بنام های محمدرضا فتحی و امیرحسین فتحی می باشد.
اعظم بروجردی جزو معدود هنرمندان عرصه تئاتر است که اغلب با حجاب چادر ظاهر میشود ولی گویا همین حجاب برایش دردسرساز شده و چنان که خودش مدعی شده به خانه نشینی اش منجر شده است.
نظر کاربران در مورد "اعظم بروجردی"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خانم بروجردی حجابت بسیار بسیار مقدس و قابل تحسینه. هنوز هم با حجابها و چادری‌ها قابل اعتمادند وراننده تاکسی از باحجاب نمیترسد. اما بی حجابها خودشان هم اگر توجه کرده باشید اکثرا تنهابیرون نمیرن اونهاکه روسری ندارن. و جاییم که میرن میترسن سوار ملشین شخصی بشن. اینهانشون میده حجاب واقعا حس اعتمادو مصونیت ایجادمیکنه. اما بلی کاملا قبول دارم به عنوان یک خانم که چادری‌ها را بسیار بسیار منزوی کرده اند. قطعا بااسناد و مدارک معلوم شده دستهای پنهان بسیاری پشت کارتشویق خانمها به برداشتن روسری و تحقیر حجاب وجود داره اما به زودی به لطف خدا رسوا خواند شد

1405/05/12 | توسطکاربر سایت
0
| |

سلام دوباره خدمت خانوم بروجردی عزیزم ازراه دور گوشه چادرتان رامیبوسم و روز مادر را به شما تبریک میگویم حجاب فاطمی ات ستودنیست .

1404/09/19 | توسطکاربر سایت
1
| |

با سلام من خانوم اعظم بروجردی رو خیلی دوست دارم وقار و حجب ایشون برای من ستودنی والگو هست و میتونم بگم به عنوان یه بانوی موفق بنده از ایشون الگو برداری میکنم همیشه دوست داشتم با ایشون یک پل ارتباطی داشته باشم اما متاسفانه راهی پیدا نکردم ولی از همینجا به ایشون عرض میکنم که همیشه دوستتون دارم .

1404/02/25 | توسطکاربر سایت
1
| |

بسیار خوشحالم با بانوی هنرمند و بداخلاقی مثل ایشون آشنا شدم که باوجود شرایط فراهم شده سعی در حفظ حجاب و وقار خویش هستند درود بر شما بانوی هنرمند و عاشق پاینده باشید

1403/11/30 | توسطانیس رستمی
1
| |