1. خانه
  2. /
  3. معرفی «لیندا لارسن»

لیندا لارسن

Linda Larsen

من یک روزنامه‌نگار و نویسنده هستم. وبلاگ من «بهترین دستورهای غذایی لیندا» نام دارد. من از سال ۱۹۸۷ دستورهای غذایی را توسعه داده و آزمایش کرده‌ام. همچنین مقالاتی برای مجله «روز زن» نوشته‌ام، دستورهای غذایی من در مجله «سریع و ساده» و مجله «فرست» منتشر شده‌اند. من همچنین ستون‌نویس مجله «فرست» بوده‌ام. از سال ۱۹۸۷ برای شرکت پیلزبری کار کرده‌ام و از سال ۱۹۸۸ اقتصاددان خانه در مسابقه پخت و پز پیلزبری بوده‌ام.

من دارای مدرک لیسانس در علوم غذایی و تغذیه با رتبه عالی هستم. و مدرک لیسانس زیست‌شناسی از کالج سنت اولاف دارم. من سردبیر «بولتن مسمومیت غذایی»، یک سایت خبری گوگل هستم.

من اکنون بیش از پنجاه کتاب آشپزی نوشته‌ام، یک کتاب غیر آشپزی (اخلاق پزشکی برای آدمک‌ها - تعجب‌آور!) نوشته‌ام و در حال نوشتن کتاب‌های بیشتر هستم. من عاشق غذا و آشپزی هستم و به مردم یاد می‌دهم که چگونه آشپزی کنند و از وقت خود در آشپزخانه بیشترین بهره را ببرند. در جریان باشید!

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "لیندا لارسن" ثبت می‌کند