1. خانه
  2. /
  3. کتاب هنر ناممکن

کتاب هنر ناممکن

3.3 از 1 رأی

کتاب هنر ناممکن

(مقدمه ای بر عملکرد حداکثری)
The Art of Impossible
انتشارات: طرح نقد
٪15
290000
246500
معرفی کتاب هنر ناممکن
کتاب «هنر ناممکن» نوشته‌ی استیون کاتلر، در واقع یک راهنمای عملی برای دستیابی به عملکرد حداکثری و انجام کارهای به‌ظاهر غیرممکن است. این کتاب با استفاده از ترکیبی از تحقیقات علمی، داستان‌های واقعی و تجربیات شخصی نویسنده، به خواننده نشان می‌دهد‌ چگونه می‌تواند موانع ذهنی و جسمی خود را کنار بگذارد و به پتانسیل‌های واقعی خود دست پیدا کند. در واقع‌ این کتاب به شما یاد می‌دهد‌ چگونه از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کنید و به اهدافی دست پیدا کنید که قبلا غیرممکن می‌پنداشتید.
به عقیده کاتلر، بسیاری از محدودیت‌هایی که برای خود قائل می‌شویم، در واقع ساخته ذهن خودمان هستند و با تغییر باورها و نگرش‌ها، می‌توانیم آن‌ها را از بین ببریم. او در کتاب خود اشاره می‌کند که عملکرد حداکثری قابل دستیابی است؛ در واقع ما می‌توانیم با استفاده از تکنیک‌ها و استراتژی‌های خاص، عملکرد خود را در هر زمینه‌ای به طور چشمگیری بهبود ببخشیم. کاتلر در ادامه از حالت اوج عملکرد سخن به میان آورده؛ حالتی که در آن تمرکز، خلاقیت و بهره‌وری ما به حداکثر می‌رسد و می‌توانیم کارهایی را انجام دهیم که در حالت عادی غیرممکن به نظر می‌رسند.
کاتلر در کتاب «هنر ناممکن» به شما کمک می‌کند‌ باورهای محدودکننده خود را شناسایی و از بین ببرید، اهداف خود را مشخص کنید و برنامه‌ای عملی برای دستیابی به آن‌ها تدوین کنید و ‌از همه مهم‌تر، از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کنید.
درباره استیون کاتلر
درباره استیون کاتلر
استیون کاتلر (25 مه 1967) نویسنده، روزنامه‌نگار و کارآفرین آمریکایی است. او بیشتر برای کتاب‌های غیرداستانی‌اش شناخته می‌شود. کاتلر در شیکاگو، ایلینوی متولد شد. پس از تحصیل در دبیرستان اورنج در کلیولند، اوهایو، در سال 1989 از دانشگاه ویسکانسین، مدیسون با مدرک زبان انگلیسی و نویسندگی خلاق فارغ التحصیل شد. در سال 1993، او مدرک کارشناسی ارشد نویسندگی خلاق را از دانشگاه جانز هاپکینز دریافت کرد. 
نظر کاربران در مورد "کتاب هنر ناممکن"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

هفته پیش خریدمش و واقعا نمی‌تونم بذارمش کنار. متحولم کرد...😮

1402/07/04 | توسطریحانه - کاربر سایت
0
|

عالی عالی کم نظیر. من نخریدمش، هدیه گرفتم. اونقدر به این مدل کتابها بدبین بودم که مدتی هم لاشو باز نکردم. بعد که باز کردم حقیقتا نتونستم زمین بذارم. خدا اینو برام رسوند. خیلی کمکم کرد. مرسی از نویسنده و مترجمش. باقیات صالحات یعنی این.

1402/06/27 | توسطعلیرضا - کاربر سایت
1
|

والا این کتاب رو باید توی مقطع دبیرستان تدریس کرد. من سه دور خوندم و یادداشت برداشتم ازش

1402/06/19 | توسطمریم خلفی - کاربر سایت
0
|

اصلا فکر نمیکردم همچین مطالب درجه یکی بتونه یکجا توی یه کتاب گفته بشه. این کتاب رو باید از نوجوانی درسش داد تا آدم بدونه قوانین زندگی چیه و از زندگی چی میخواد واقعن

1402/06/13 | توسطبابک ستوده - کاربر سایت
0
|