کتاب نسل کشی ارامنه:جهان سخن می گوید

Armenian Genocide the world speaks out
مدارک و اعلامیه ها از 1915
کد کتاب : 25398
مترجم : محمدباقر امیرانی
شابک : 978-6004053136
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 172
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 2005
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب نسل کشی ارامنه:جهان سخن می گوید اثر هاروت ساسونیان

کتاب " نسل کشی ارامنه:جهان سخن می گوید" اثری است که "هاروت ساسونیان" آن را به رشته ی تحریر درآورده است. گفته می شود که سال 2005 ، نودمین سالگرد تلاش برای نابودی مردم ارمنستان است که توسط دولت ترکیه ی عثمانی در سال 1915 انجام شد. از طریق مونتاژ اسناد رسمی و اعلامیه های جامعه ی جهانی ، همانطور که جهان درک روزافزون خود را از میزان و پیامدهای نسل کشی ارامنه نشان داده است ، "هاروت ساسونیان" این مورد را نشان می دهد که این نسل کشی ،نمونه ی وحشتناک و غیرانسانی از تقابل انسان در برابر انسان است که توسط پیشینیان ترکیه ی امروزی انجام شده و باید توسط دولت فعلی ترکیه به رسمیت شناخته شود و جبران خسارت کافی در نظر گرفته شود.
"هاروت ساسونیان" به عنوان یکی از اعضای حقوق بشر در سازمان ملل متحد در ژنو سوییس به مدت ده سال از 1978 تا 1988 فعالیت کرد. او در به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه توسط کمیتۀ فرعی سازمان ملل در پیشگیری از تبعیض و حمایت از اقلیت ها در 1985 نقش رهبری را داشت. از 1978 تا 1982 به عنوان مدیر اجرایی بازاریابی بین المللی در ژنو سوییس برای شرکت پروکتر اند گمبل مشغول به کار بوده است. دولت وقت ترکیه هنوز مجرمیت پیشینیان خود را به رسمیت نشناخته و مسئولیتش را در قبال جبران خسارت آن نپذیرفته است. اسناد و مدارک بی شماری در آرشیو کشورهای بسیاری وجود دارد که اقدامات جنایت آمیز علیه انسانیت را تأیید می کند و مرتکبان آن را بدون هیچ شک و تردیدی شناسایی کرده است. جمع آوری اسناد و مدارک و بیانیه ها به سادگی دال بر واقعیت نسل کشی ارامنه است. طی صد و سه سال گذشته، بسیاری از دولت ها، رهبران جهان، افراد برجسته و صاحب نام و سازمان های بین المللی آن را به رسمیت شناخته و یادآور آن بوده اند.

کتاب نسل کشی ارامنه:جهان سخن می گوید

هاروت ساسونیان
هاروت ساسونیان زادهٔ ۱۹۵۰ در حلب ، یک نویسنده، کنشگر اجتماعی و ناشر ارمنی-آمریکایی هفته‌نامه کالیفرنیا کوریر است که به خاطر ستون نظرات هفتگی ساسونیان شناخته است. وی برای مدت ۱۰ سال به عنوان نماینده حقوق بشری غیردولتی سازمان ملل در ژنو بود.ساسونیان مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته روابط بین‌الملل از دانشگاه کلمبیا و مدرک ام‌بی‌ای از دانشگاه پپرداین دارد. بین سال‌های ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۲ به عنوان یک مدیر اجرایی بازاریابی بین‌المللی در پروکتر اند گمبل در ژنو به فعالیت پردا...
دسته بندی های کتاب نسل کشی ارامنه:جهان سخن می گوید
قسمت هایی از کتاب نسل کشی ارامنه:جهان سخن می گوید (لذت متن)
لمان بوندستاگ ۱۵ ژوئن ۲۰۰۵ لایحه مجلس نمایندگان آلمان موضوع ۵۶۸۹/۱۵ را در پانزدهمین جلسه در ۱۵ ژوئن ۲۰۰۵ به رشته ی تحریر درآورد. گروه های پارلمانی همچون اتحادیه ی ۹۰؛ حزب سبزها، حزب سوسیال مسیحی و دموکرات مسیحی و حزب دموکراتیک آزاد به منظور یادبود اخراج و نسل کشی ارامنه در ۱۹۱۵؛ آلمان باید در آشتی بین ترک ها و ارامنه مشارکت کند. مجلس تصمیم گرفت: مجلس آلمان با احترام یاد قربانیان خشونت، قتل و اخراج ارامنه را قبل از جنگ و طی آن گرامی می دارد. مجلس تأسف عمیق خود را نسبت به کردار و رفتار حکومت ترک های جوان در امپراتوری عثمانی که حاصل آن نابودی تمامی ارامنه در استانبول بود ابراز می دارد. همچنین تأسف عمیق خود را از نقش شرم آور رایش آلمان که به رغم اطلاعات موثق از برنامه ریزی برای اخراج و پاک سازی کامل ارامنه، دست به هیچ اقدامی برای توقف این وحشیگری نزد، ابراز می دارد. مجلس آلمان با احترام تلاش ترک ها و همچنین آلمانی هایی را یادآوری می کند که تحت شرایط سخت و دشوار و در تقابل با مقاومت حکومت های آن زمان دو کشور، خود در کلام و هم در رفتار متعهد به نجات زنان، مردان و کودکان ارمنی بودند. به ویژه این یادآور دکتر یوهانس لپسیوس است که شدیدا و با قدرت تمام و به طور موثری برای بازماندگان مبارزه کرد، تا فراموش نشوند، و روابط بین ارامنه، آلمان ها و ترک ها را حفظ و بهبود بخشید تا به فراموشی سپرده نشود. پارلمان آلمان شوربختانه از تجربه ی خود می داند که برای مردم چقدر دشوار است تا با جنبه های تاریک گذشته روبه رو شوند، اما همچنین بر این باور است که با صداقت و منصفانه به تاریخ خود نگریستن الزامی است و پایه و اساس مهمی برای آشتی مهیا می کند، به ویژه این یک حقیقت است که در فرهنگ اروپایی به یاد آوردن به معنی بحث و گفتگو کردن درباره ی جنبه های تاریک تاریخ هر کشوری است. در تقابل با این پیشینه، پارلمان آلمان بسیار متأسف است که به این حقیقت اشاره کند که هنوز در ترکیه سخن درباره ی گذشته و رویدادهای آن امکان پذیر نیست، و دانشمندان و نویسندگانی که مایل بودند با این جنبه از تاریخ ترکیه روبه رو شوند مجازات شده و با توهین و تهمت عمومی روبه رو شده اند. به هرحال، پارلمان آلمان نشانه های مثبتی از ترکیه دریافت می کند که به میزانی در حال افزایش است، این رویکرد در چهارچوب فرهنگ اروپا قرار دارد.