آرشاویر درآوانسیان

آرشاویر درآوانسیان

آرشاویر درآوانسیان (Arshavir Ter Hovhannessian، زاده: ۱۸۹۸ میلادی، مرگ: ۱۹۹۰ میلادی) یا آرشاویر تر آوانسیان (آ.ت. آوانسیان) بنیانگذار خام گیاه خواری در ایران بود. او با پختن و تغییر شکل هر نوع غذا مخالف بود و غذای پخته را غذای مرده می‌نامید. وی اعتقاد داشت علم پزشکی در خواص مواد غذایی و درمان بیماری‌ها دچار اشتباهات بزرگی شده‌است. همچنین اعتقاد داشت طبیعت برای تمامی موجودات از جمله انسان‌ها غذا را آماده قرار داده‌است و انسان با پختن غذاها باعث بیماری‌های زیادی برای خود می‌شود. 

کتاب های آرشاویر درآوانسیان

خام خواری