کارلا کاپالبو

کارلا کاپالبو

کارلا کاپالبو نویسنده و عکاس غذا و سفرنامه برنده جایزه است.کارلا در نیویورک و در خانواده ای تئاتری به دنیا آمد، در لندن و پاریس بزرگ شد و بعداً بیش از 20 سال در ایتالیا زندگی کرد. پس از اخذ مدرک در تاریخ هنر، او در لندن مجسمه سازی کرد، درباره طراحی نوشت و در منهتن به عنوان یک طراح غذا و دکوراسیون داخلی برای عکاسی برای مشتریانی از جمله نیویورک تایمز کار کرد. او در سال 1989 به ایتالیا نقل مکان کرد و قبل از نوشتن اولین کتاب آشپزی خود در مورد غذاهای ایتالیایی، به عنوان خبرنگار میلان برای Vogue Decoration کار کرد. روحیه ماجراجویی او باعث شد تا راهنمایی های دقیقی برای فرهنگ غذا  ایتالیا و گرجستان انجام دهد.کارلا اکنون دوباره در لندن مستقر است اما تا آنجا که می تواند برای کار سفر می کند. او یکی از اعضای قدیمی انجمن نویسندگان غذای بریتانیا است. کارلا پس از تمرکز بر ایتالیا برای سال‌ها، برای اولین بار در سال 2013 به گرجستان رفت. او عاشق این کشور و مردم آن شد و سه سال بعد را صرف نوشتن و عکاسی کتاب بسیار بزرگی در مورد آن کرد. این کتاب بلافاصله مورد تحسین قرار گرفت و چندین جایزه معتبر از جمله جایزه غذا و سفر انجمن نویسندگان غذا دریافت کرد. این توسط نیویورک تایمز، مجله Saveur، در برنامه غذایی بی‌بی‌سی رادیو 4 و رسانه‌های بی‌شماری دیگر پخش شده است. نیوزویک آن را یکی از 6 بهترین کتاب سفر در دهه گذشته نامید. از آن زمان، او اولین کتاب از سری کتاب‌های بسیار کوچک با موضوعات گرجی، خاچاپوری و نان‌های پر شده گرجی را نوشته است.

کتاب های کارلا کاپالبو

آشپزی غذاهای ایتالیایی