مارک لورچ استاد ارتباطات علمی در دانشگاه هال است. او به عنوان یک شیمیدان پروتئین آموزش دیده و در مورد تاخوردگی و عملکرد پروتئین مطالعه میکند. تحقیقات او اکنون بر شیمی طیف وسیعی از سیستمهای بیولوژیکی از جمله لیپیدها، پروتئینها و حتی هاگهای گیاهی متمرکز است.
او علاوه بر ارائههای مکتوب، به طور منظم برای مدارس، عموم مردم و کنفرانسها سخنرانی میکند (گاهی اوقات همه به طور همزمان، در جشنوارههای علمی یا TEDx) و گهگاه در رادیو و تلویزیون ظاهر میشود و علم و فناوری را برای هر کسی که مایل به گوش دادن باشد توضیح میدهد.