آیا تا به حال با چیز دیگری به جز سکه، اسکناس، طلا و کارت خرید کردهای؟! ثروت در اینجا از گونهی دیگری است. تو پولی نخواهی داد تا چیزی دریافت کنی بلکه از هوشت خرج میکنی. تو از واحدهای عقلیات میدهی تا در برابر آن چیزی دریافت کنی.
هشدار! مراقب باش! زیرا اینجا ثروت حد و مرزی دارد. اینجا فرد ورشکسته تحقیر و توهین نمیشود بلکه با مرگ روبرو خواهد شد!
آگاه باش! تو اکنون در «سرزمین زیکولا» هستی!
رمان چالبی بوود
ترجمهش خوب و روانه. ایدهش جذابه ولی داستانش خیلی غیرمنطقی بود و بهطرز مسخرهای سریع جلو میرفت. خوندنش وقت تلف کردن بود.
این رمان که چند سال از پرفروشترین رمانهای فانتزی دنیای عرب بوده برای نخستین بار توسط این شاعر و مترجم نامدار از زبان عربی به فارسی ترجمه شده واردیبهشت امسال در نمایشگاه کتاب در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
به این زودی تموم شد؟کی تامین میشه؟
کتابی پرماجرا و جذاب که از همون صفحه اول خواننده رو جذب میکنه و به دنبال خودش میکشه و قصد خواننده این نمیشه که از آخر ماجرا باخبر بشه بلکه از خوندن خط به خط کتاب لذت میبره. یه جورایی هم جامعه کنونی ما رو تداعی میکنه.
جذابترین رمان نویسنده که خیلی پرفروش شد
پرفروشترین رمان شده در 2020. چه جالب