1. خانه
  2. /
  3. کتاب حیات در برکه‌ها

کتاب حیات در برکه‌ها

نویسنده: شادی خوشکار
جدید
4 از 1 رأی

کتاب حیات در برکه‌ها

سفر به دل خودمونی‌های اچم زبان
Life in ponds
انتشارات: اطلاعات
٪10
600000
540000
معرفی کتاب حیات در برکه‌ها

همه‌ی بچه‌ها این‌جا می‌دانند که توی برکه‌ها داد و ملاکه است، یا دد ملکو دیو افسانه‌ای وحشتناکی برای ترساندن بچه‌ها تا سر برکه‌ها نروند و غرق نشوند به رقص نور در آب نگاه میکنم و سرم را میدزدم. آفتاب تندی است و کسی جز من در کوچه‌ها نیست. در لارستان همه می‌دانند. که ظهر زمان گردش نیست غروب که بشود به کاروانسراها خواهیم رفت و برکه‌های قدیمی خواهیم دید. روزهای بعد به دیدن بازارها و قلعه می‌روم و در موزه‌ها اشیای قدیمی را که مردم اهدا کرده‌اند من را با زندگی گذشته این مردم پیوند می‌دهد. مردم این منطقه به تلاش برای ساختن شهرهایشان و کار خیر و داوطلبانه مشهورند. خودشان بارها از منطقه‌شان نوشته‌اند و تاریخشان را زنده نگه داشته‌اند. این سفرنامه کسی است که برای معاشرت با این مردم و دیدن مناطق تاریخی و گشت و گذار به لارستان سفر کرد و هر جا رفت برکه دید و نخل و کنار و گز و مردمی که با مهر میزبانی کردند و از تاریخ شهر و روستایشان گفتند.  

درباره شادی خوشکار
درباره شادی خوشکار
من شادی خوشکار فروردین ۱۳۶۷ در رشت به دنیا آمدم. در مدرسه بود که کتاب خواندن و کتابخانه را کشف کردم و به نوشتن علاقه‌مند شدم. در دبیرستان خواننده ثابت مجله سروش نوجوان بودم و دائم برایش شعر و داستان می‌فرستادم. این مجله آنقدر در زندگی‌ام تاثیرگذار بود که تصمیم گرفتم رشته علوم انسانی بخوانم تا بعدها خبرنگار شوم. سال آخر دبیرستان بودم که در هفتمین دوره جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان کانون پرورش فکری در بخش شعر مخاطب برگزیده شدم.
در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در رشته علوم ارتباطات درس خواندم و چند سال بعد هم دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی شدم. سال ۸۷ در کارگاه‌های آشنایی با ادبیات کودک در شورای کتاب کودک شرکت کردم که بعدها دو سال در گروه پژوهش آن شورا فعالیت داشتم. از سال ۸۸ برای مجلات و هفته‌نامه‌های کودکان و نوجوانان مثل همشهری بچه‌ها، دوچرخه و رشد جوان برای کودکان و نوجوانان گزارش و داستان نوشتم و مدتی هم با صفحه ادبیات کودک روزنامه شرق همکاری داشتم.
اولین رمانم را سال ۹۰ به نام «روزنوشت‌های درخت ته کلاس» در کارگاه اتاق تجربه نوشتم که در نشر چکه منتشر شد. این رمان به طور مشترک با رمان مریم محمدخانی به نام «جشن خاکستر» برگزیده ششمین دوره جایزه گام اول شد. از سال ۹۱ تا امروز داور فهرست و جایزه لاک‌پشت پرنده هستم. از سال ۹۲ تا امسال در روزنامه شهروند خبرنگار و گزارشگر اجتماعی بودم و تا سال ۹۵ هم در مجله تجارت فردا برای بخش ادبیات و کتاب و مجله جهان کتاب و زنان امروز گزارش و معرفی کتاب نوشتم. هنوز در بخش داستان نوجوان با هفته‌نامه دوچرخه همکاری دارم. در کنار همه این کارها دوست دارم بیشتر بنویسم و بیشتر بخوانم.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب حیات در برکه‌ها" ثبت می‌کند