1. خانه
  2. /
  3. کتاب همه در این قطار مظنون‌اند

کتاب همه در این قطار مظنون‌اند

3.5 از 1 رأی

کتاب همه در این قطار مظنون‌اند

Everyone On This Train Is A Suspect
٪15
890000
756500
معرفی کتاب همه در این قطار مظنون‌اند
«همه در این قطار مظنون‌اند» اثر بنجامین استیونسون خواننده را به سفری غیرمنتظره در دل بیابان‌های استرالیا می‌برد؛ جایی که یک جشنواره‌ی ادبی برای نویسندگان داستان‌های جنایی، در قطاری لوکس برگزار می‌شود. فضایی که در ابتدا پر از گفت‌وگوهای ادبی و شوخ‌طبعی است، به سرعت به یک معمای واقعی تبدیل می‌شود: قتلی رخ می‌دهد و ناگهان همه‌ی مسافران - از نویسندگان مشهور گرفته تا مسافران عادی - در لیست مظنونان قرار می‌گیرند. ارنست کانینگام نویسنده‌ای که تجربه‌ای از جرم و جنایت دارد، این بار نه به عنوان یک شاهد، بلکه به عنوان یکی از مظنونان اصلی در وسط این ماجرا قرار می‌گیرد.
استیونسون با مهارتی خاص، فضایی پر از تنش و ابهام خلق کرده که خواننده را از همان صفحات اول به خود جذب می‌کند. روایت کتاب از زبان ارنست، که خود راوی و شخصیت اصلی است، به گونه‌ای طراحی شده که خواننده را مستقیما وارد بازی حل معما می‌کند، او نه تنها داستان را پیش می‌برد، بلکه مدام با خواننده گفت‌وگو می‌کند، قوانین رمان‌های کلاسیک جنایی را توضیح می‌دهد و حتی گاهی آن‌ها را زیر پا می‌گذارد. این رویکرد متافیکشن، کتاب را فراتر از یک رمان جنایی معمولی برد و آن را به یک تجربه‌ی ادبی هوشمندانه و سرگرم‌کننده تبدیل می‌کند. شخصیت‌های کتاب، هر کدام با تخصص و انگیزه‌های خاص خود، لایه‌های پیچیده‌ای به داستان می‌افزایند؛ نویسندگانی که خود استاد طراحی سناریوهای جنایی‌اند و می‌دانند چطور سرنخ‌ها را پنهان کنند یا از قتل قسر در بروند.
استیونسون با ادای احترام به آثار آگاتا کریستی و دیگر بزرگان این ژانر، نشان می‌دهد چقدر به سنت‌های داستان جنایی مسلط است و در عین حال جسارت شکستن آن‌ها را دارد. فضای بسته‌ی قطار، که هیچ راه فراری از آن وجود ندارد، تنش را به اوج می‌رساند و هر صفحه را به یک چالش فکری تبدیل می‌کند. کتاب نه تنها یک معما است، بلکه نقدی ظریف و طنزآمیز به دنیای نویسندگان و صنعت نشر نیز محسوب می‌شود. این کتاب برای کسانی که به داستان‌های «راز اتاق قفل‌شده (locked-room mystery)» با لحن مدرن و طنزآمیز علاقه دارند، انتخابی جالب خواهد بود.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب همه در این قطار مظنون‌اند" ثبت می‌کند