1. خانه
  2. /
  3. کتاب عصر پیدایی

کتاب عصر پیدایی

3.6 از 1 رأی

کتاب عصر پیدایی

Asr-e Peydae
انتشارات: جمکران
ناموجود
79000
معرفی کتاب عصر پیدایی

ما در عصری زندگی می‌کنیم که از رهبری مستقیم امامان محرومیم و مجبوریم بی تابلوی هدایت راه بپیماییم. مانند نابینایانی شده‌ایم که عصایشان را گم کرده‌اند و نمی‌دانند در سراشیب ظلمت به دنبال چه باشند. خطرناک‌ترین چیز رویارویی حق و باطل است که تشخیص انسان بالغ مهدوی از شیطانی را دشوار می‌کند.

در «عصر پیدایی» بر اساس روایات و آیات، درکی نو از جامعه و حکومت مهدوی ارائه می‌شود تا خواننده را برای عصر ظهور امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آماده کند و مخاطبان تصویر مشترکی از آن عصر بر اساس گفته‌های پیشوایان دین به دست آورند.

این کتاب به بررسی انتقادی کتاب «عصر حیرت» نوشته آقای مهدی نصیری می‌پردازد که عصر غیبت را عصر سرگردانی معرفی کرده است. آقای هوشیار تلاش می‌کند تا عصر غیبت را «عصر پیدایی حقیقت» معرفی نماید.

غیبت فرصتی است تا انسان بالغ را به انسان کامل تبدیل کنیم. راهی جز صبر و پایداری بر حق نیست تا جامعه آماده پذیرش خورشید ولایت شود. اما سربازان شیطان مهلت یافته‌اند تا ظلم را به اوج برسانند و عصر غیبت را عصر حیرت معرفی کنند.

پرسش این است که جامعه و حکومت در عهد امام مهدی(عج) چگونه خواهد بود؟ آیا دید مشترک و روشنی از آن داریم؟ اگر بخواهیم تصویری از آن بکشیم، آیا همگی یک تصویر مشترک خواهیم داشت یا جامعه‌ای را ترسیم می‌کنیم که خودمان دوست داریم؟

درباره علی محمدی هوشیار
درباره علی محمدی هوشیار
علی محمدی هوشیار در پنجمین روز فروردین سال 1362 در شهر زنجان به‎ ‎دنیا آمد. بعد از اتمام دوره راهنمایی، در سال 1376 وارد حوزه علمیه‏‎ امام صادق (ع) ‎زنجان شد. در این ایام از محضر اساتیدی همچون؛ آیت الله خاتمی، آیت الله ناصری، استاد علوی، استاد مصطفوی و سایر اساتید بهره برده و در کنار تحصیلات حوزوی، به طور چشمگیری به مطالعه آثار بزرگان و اندیشمندان، در حوزه علوم مختلف دینی همت گمارد که در این میان انس و الفت او با کتابهای شهید آیت الله مطهری بیشتر بود. آشنایی وی با برخی از اساتید، بر حجم علاقه او به ادبیات فارسی و نویسندگی افزود. او در این مقطع همه هم و غمش را به پژوهشی پیرامون آسیب شناسی موسیقی معطوف کرد و اگرچه نوشته‌های او در آن زمان مناسب چاپ نبود؛ ولی چندی بعد با چاپ اولین کتابش، وارد وادی نوشتار و پژوهش علمی شد. پس از ورود به حوزه علمیه قم، در محضر حضرات اساتید؛ عندلیب همدانی، شاهرودی، موسوی تهرانی، علیدوست و احمدعابدی تلمذ کرد.‏
هم اکنون، پس از 23 سال گذران عمر در حوزه علوم دینی، بیش از 10 کتاب و چندین مقاله علمی را به رشته تحریر درآورده و در حال حاضر در کنار تحصیل علوم حوزوی در شهر مقدس قم(درس خارج فقه و اصول)، مشغول به نقد و بررسی مدعیان معنویت و  مهدویت می باشد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب عصر پیدایی" ثبت می‌کند