کتاب نوشتن در سایه جنگ

Writing in the Shadow of War
کندوکاوی پیرامون ادبیات داستانی جنگ و دفاع مقدس
کد کتاب : 33354
شابک : 978-6008145233
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 608
سال انتشار شمسی : 1399
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب نوشتن در سایه جنگ اثر محمد حنیف

کتاب «نوشتن در سایه جنگ» اثر محمد حنیف و محسن حنیف، ۱۰ سال قبل (1386) برای بررسی وضعیت ادبیات داستانی جنگ و دفاع مقدس و بیان ثبت نظرات مختلف به منظور ارتقای سطح ادبیات داستانی جنگ و دفاع مقدس انجام گرفت. پس از یک دهه این کتاب برای دومین بار با ویراست جدید از سوی ناشر دیگر (شهرستان ادب) روانه بازار نشر شده است.
در ویراست دوم، پنج سوال به شش سوال اولیه تحقیق اضافه شد و برای رسیدن به پاسخ سوال های جدید، مطالبات تازه ای انجام گرفت. همچنین سه مصاحبه عمیق دیگر نیز با حمیدرضا شاه آبادی، حسن شهسواری و مایکل کدنم انجام شده است. در نهایت سه فصل به کتاب افزوده شده و آنقدر کتاب دستخوش تغییر شده که می توان گفت اثر تازه ای پدید آمده است.
تعریف ادبیات داستانی جنگ، داستان جنگ یا داستان دفاع مقدس؟، پژوهش های پایه ای داستان جنگ و دفاع مقدس در ایران، آغاز داستان جنگ و دفاع مقدس، تعریف داستان جنگ و دفاع مقدس، جنگ و ادبیات غیر جنگ، داستان جنگ و دانشگاه، جایگاه ادبیات جنگ و دفاع مقدس در ادبیات معاصر، نویسندگان و داستان های برجسته جنگ در ایران و جهان، نقد ادبی و داستان های جنگ و دفاع مقدس، اقتباس از داستان جنگ و دفاع مقدس، الگوهای داستان های دفاع مقدس، داستان جنگ و دیگر گونه های ادبی، داستان جنگ و استناد تاریخی، آسیب شناسی داستان های جنگ، سیر تحول ادبیات داستانی جنگ و دفاع مقدس، زمینه های جهانی شدن داستان دفاع مقدس، داستان جنگ و دفاع مقدس کودک و نوجوان و جایگاه آن در ادبیات داستانی و سیر تحول داستان بلند و رمان نوجوان با موضوع جنگ و دفاع مقدس در ایران، از جمله مهم ترین سرفصل های کتاب حاضر است.

کتاب نوشتن در سایه جنگ

محمد حنیف
محمد حنیف (متولد ۱۳۳۹، بروجرد) رمان‌نویس و پژوهشگر ادبیات داستانی، برگزیده جوایزی چون کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جایزه جلال آل‌احمد، کتاب سال شهید غنی پور، جشنواره قلم زرین، کتاب سال دفاع مقدس و جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور است.حنیف در کودکی و نوجوانی در کنار تحصیل انواع کارهای یدی را تجربه کرد؛ دیپلم خود را از دبیرستان پهلوی (دکتر علی شریعتی) بروجرد گرفت. سپس آموزگار روستاهای بروجرد و ازنا شد. پس از یک دوره اخراج و انقطاع به دانشگاه رفت. دوره کارشناسی دبیری تار...