1. خانه
  2. /
  3. کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر

کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر

4.83 از 3 رأی

کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر

شرحی بر دیوان حافظ (دوره ده جلدی)
Jamal-e Aftab
انتشارات: احیاء کتاب
ناموجود
140000
معرفی کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر
موسوعه ای ده جلدی است که با استفاده از روش تفسیر حافظ به حافظ و بهره گیری از آیات و روایات و ادعیه متناسب و به دور از اصطلاح پردازی های ادبی و عرفانی، از دیدگاه معارف توحیدی به شرح غزلیات حافظ پرداخته و نقاب از چهره مقاصد و اشارات خواجه شیراز بازمی گشاید، به گونه ای که خواننده می تواند در آیینه شفاف قرآن و احادیث، به تماشای لطایف و معانی نغز اشعار حافظ بنشیند.
این اثر، محصول جلسه های خصوصی اخلاقی عرفانی علامه طباطبایی است که نویسنده سالیان بسیار از این جلسه ها فیض برده است.
مرحوم علامه طباطبایی، در این جلسه ها حدود دویست غزل از دیوان حافظ را به اجمال و گاه با تفصیل، تشریح کرده و نگارنده سخنان علامه را یادداشت کرده است. ادامه غزلیات نیز به همان سبک علامه شرح شده که حاصل این تلاش، موسوعه ده جلدی است.
درباره علی سعادت پرور
درباره علی سعادت پرور
علی پهلوانی تهرانی یا سعادت‌پرور (زادهٔ ۱۳۰۵ در تهران - درگذشتهٔ ۵ مرداد ۱۳۸۳ در قم) فقیه و عارف معاصر بود. پهلوانی تهرانی زاده ۱۳۰۵ در تهران از خانواده‌ای مذهبی و روحانی است.
وی از نوجوانی به درس محمد زاهد وارد شد. دروس مقدماتی حوزه را در حوزه علمیه تهران و مسجد لرزاده از علی اکبر برهان فراگرفت و در قم نزد اساتیدی چون سلطانی و مرعشی نجفی، مکاسب و کفایه را خواند و سپس با حضور در درس خارج بروجردی و سید روح‌الله خمینی به اجتهاد رسید.
وی از آنجا که به مباحث اخلاقی - عرفانی و طی مراحل سیروسلوک علاقه فراوانی داشت، به مدت ۴۰ سال در اخلاق و سلوک عرفانی از شاگردان بارز محمدحسین طباطبایی بود و بعدها خود شاگردانی را تربیت کرد.
نقل شده‌است که پهلوانی تهرانی، سید عبدالله جعفری تهرانی را به‌عنوان وصی خود انتخاب کرده بود.

دسته بندی های کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر
مقالات مرتبط با کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جمال آفتاب و آفتاب هر نظر" ثبت می‌کند