کتاب انواع ویرایش

Types of editing
شیوه ویرایش های علمی/ محتوایی، ساختاری، نگارشی/ ادبی و فنی
کد کتاب : 51230
شابک : 978-9640912102
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 396
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 2004
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 7
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب انواع ویرایش اثر ابوالفضل طریقه دار

"انواع ویرایش" به قلم "ابوالفضل طریقه دار"، به شما می‌آموزد که چطور با استفاده ‌از "شیوه ویرایش‌های علمی/ محتوایی، ساختاری، نگارشی/ ادبی و فنی" که در این کتاب بیان شده، یک متن را به بهترین شکل ممکن ویرایش کنید.
اگر تا به حال چیزی نوشته‌اید، حتما به ویرایش پس از نوشتن آن نیاز داشته‌اید. اگر تا به حال یک سرویس ویرایش استخدام کرده‌اید، احتمالا می‌دانید که ویرایش در واقع یک فرآیند پیچیده ‌است و انواع مختلفی از ویرایش وجود دارد. "شیوه ویرایش‌های علمی/ محتوایی، ساختاری، نگارشی/ ادبی و فنی" همه روش‌های مختلف ویرایش یک سند مکتوب هستند. ویرایش آکادمیک و ویرایش مجلات نیز خدماتی هستند که برای سفارش در دسترس هستند. چه تفاوتی بین "انوع ویرایش" وجود دارد؟ چگونه می‌دانید نوشته شما به چه نوع ویرایشی نیاز دارد؟ "ابوالفضل طریقه دار" در کتاب پیش رو "انواع ویرایش" را معرفی کرده و توضیح می‌دهد که هر نوع ویرایش شامل چه چیزی است. او تفاوت‌های بین "انواع ویرایش" را مورد بحث قرار می‌دهد تا خواننده بعد از مطالعه‌ی این اثر، قادر باشد نوع سرویس ویرایشی مورد نیازش را درخواست کند.
هر یک از "انواع ویرایش"، بخش مهمی‌ از فرآیند بازبینی است و به طور کلی پیشرفت یک سند را از یک پیش‌نویس خام به نسخه نهایی نشان می‌دهد. بسته به نوع سندی که ویرایش می‌کنید، ممکن است در مواردی که کتاب "انواع ویرایش" معرفی می‌کند، همپوشانی وجود داشته باشد، اما در بیشتر موارد، مراحل ویرایش واضح و متمایز هستند.
ویراستاران باید هدف یک اثر نوشتاری یا ماهیت محتوای آن را تعریف کنند تا مشخص کنند که نوشته می‌خواهد روی چه نوع مخاطبی تمرکز کند. هنگامی‌که ویراستاران هدف نوشتار را درک کنند، می‌توانند مشکلات را تصحیح کرده و به نویسندگان فنی کمک کنند تا اسنادی با ظاهر دقیق ایجاد کنند.

کتاب انواع ویرایش

ابوالفضل طریقه دار
ابوالفضل طریقه دار به سال1337 شمسی در قم به دنیا آمد تحصیلات خود را در رشته ادبیات تا پایان دبیرستان در همین شهر به پایان رساند در مهر ماه سال 1357 در رشتۀ فلسفه به دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) راه یافت و یک سال هم در دانشگاه تهران به تحصیل مشغول شد و از محضر اساتیدی همچون دکتر محمد علی شیخ، دکتر غلامرضا اعوانی، دکتر حسین الهی قمشه ای ، دکتر رضا داوری، دکتر عبد الکریم سروش، دکتر ابراهیمی دینانی سود برد. حدود چهار سال در دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی تدریس کرد. در سال1363 علوم دینی را در حو...
دسته بندی های کتاب انواع ویرایش