1. خانه
  2. /
  3. کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

پیتر خرگوشه و دوستانش 17
The Tale of Ginger and Pickles
انتشارات: قدیانی
٪15
45000
38250
3.1 از 1 رأی

کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی

The Tale of Ginger and Pickles
ناموجود
5000
معرفی کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی
کتاب «قصه‌ی زنجبیل و ترشی» نوشته‌ی بئاتریکس پاتر داستانی کوتاه درباره‌ی دو حیوان انسان‌واره به نام‌های جینجر (یک گربه) و پیکلز (یک سگ) است که با هم یک مغازه‌ی خواربارفروشی در یک دهکده‌ی کوچک حیوانات اداره می‌کنند. آن‌ها تصمیم می‌گیرند به مشتریان خود اعتبار بدهند، یعنی کالاها را بدون دریافت فوری پول در اختیارشان بگذارند، به این امید که بعدا پرداخت شود.
در ابتدا، این روش باعث جذب مشتری‌های زیادی می‌شود، چون بیشتر حیوانات ترجیح می‌دهند بدون پرداخت فوری خرید کنند. اما با گذشت زمان، جینجر و پیکلز متوجه می‌شوند که فروش نسیه باعث شده دخل آن‌ها خالی بماند و نتوانند هزینه‌های مغازه و اجناس جدید را تأمین کنند. بیشتر مشتری‌ها هیچ‌وقت بدهی خود را پرداخت نمی‌کنند و صاحبان فروشگاه هم آن‌قدر خوش‌رفتار و بدون قاطعیت هستند که نمی‌توانند پولشان را پس بگیرند. در نتیجه، آن‌ها دچار مشکل مالی جدی می‌شوند و مجبورند مغازه را تعطیل کنند. پس از بسته شدن فروشگاه، باقی حیوانات برای خرید مجبور می‌شوند به فروشگاه دیگری مراجعه کنند که توسط فروشنده‌ای سخت‌گیر اداره می‌شود و فقط پرداخت نقدی را قبول دارد. تغییر شرایط باعث می‌شود فضای دهکده هم تغییر کند و بعضی از مشتریان سابق دچار مشکل در تأمین نیازهای روزانه شوند. کتاب با زبان ساده و موقعیت‌های روزمره، مفاهیمی مثل بدهی، اعتماد، ناتوانی در مدیریت مالی، و پیامدهای اقتصادی تصمیم‌های ساده را مطرح می‌کند. بئاتریکس پاتر با شخصیت‌های حیوانی دوست‌داشتنی، مفاهیمی مثل بدهی، اعتماد، و محدودیت منابع را در قالبی داستانی و قابل فهم برای کودکان بیان می‌کند.
درباره بئاتریکس پاتر
درباره بئاتریکس پاتر
هلن بیترکس پاتر (Helen Beatrix Potter)،(زاده ۲۸ ژوئیه ۱۸۶۶ لندن – درگذشته ۲۲ دسامبر ۱۹۴۳ میلادی)، نویسندهٔ کودکان، تصویرگر و دانشمند علوم طبیعی اهل انگلیس بود.
وی ۲۳ کتاب در مجموع به تحریر درآورد که مشهورترین آن «قصه پیترخرگوشه» نام داشت که به ۳۵ زبان ترجمه و ۱۵۱ میلیون نسخه فروش داشته‌است. هلن بیترکس پاتر، در خانواده‌ای ثروتمند بزرگ شد و در کودکی بسیار تنها و منزوی زندگی کرد و به دلیل پرورش یافتن در اسکاتلند و کنار دریاچه «دیستریکت»، علاقه ویژه‌ای به این محیط سبز و وحشی داشت و همین فضا را در غالب تصویرسازی‌هایش نیز جاودان کرده‌است. وی پس از مدتی شروع به مطالعه و طراحی قارچ‌ها و جلبک‌ها کرد و این پژوهش‌ها باعث شد تا او به عنوان یک محقق قارچ‌شناس در انگلستان مورد احترام قرار گیرد. وی برای کتاب‌های کودک که دربارهٔ یک خانواده خرگوش به نام «پیتر خرگوشه» در ۲۳ جلد نوشت و در سال ۱۹۰۲ آن را منتشر کرد، از شهرتی جهانی برخوردار شد. او سال ۱۹۰۳ کتاب بعدی اش با عنوان «ماجرای نوتکین» را نوشت. پاتر نوشتن را سال ۱۹۲۰ به دلیل ضعف بینایی کم کرد. «داستان دو موش بد»، «داستان بچه گربه تام» و «داستان رابینسون خوک کوچولو» از دیگر آثار اوست.
مقالات مرتبط با کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب قصه ی زنجبیل و ترشی" ثبت می‌کند