1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا

کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا

3.4 از 1 رأی

کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا

Makamoushi 5
انتشارات: هوپا
٪15
195000
165750
معرفی کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا
کتاب «ماکاموشی، معمای موشالیزا» نوشته‌ی الیزابتا دامی (با نام مستعار جرونیمو استیلتن)، پنجمین جلد از مجموعه‌ی «جزیره‌ی جوندگان جسور» است. این مجموعه برای کودکان نوشته شده و شخصیت اصلی آن جرونیمو استیلتن، یک موش روزنامه‌نگار است که معمولا برخلاف میلش وارد ماجراهای عجیب می‌شود. داستان‌ها در دنیای خیالی جوندگان و در شهری به نام نیوموش سیتی اتفاق می‌افتند.
در این جلد، ماجرا از جایی شروع می‌شود که خواهر جرونیمو، تیا، به او خبر می‌دهد که در نقاشی معروفی به نام «موشالیزا» رازی پنهان شده است. این نقاشی معادلی موش‌محور برای تابلوی مونالیزا است. جرونیمو که معمولا از دردسر دوری می‌کند، این‌بار وارد ماجرا می‌شود تا این معما را حل کند. او به‌همراه اعضای خانواده‌اش از جمله تیا، تراپ و بنجامین، دنبال سرنخ‌هایی می‌روند که ممکن است آن‌ها را به کشف راز اصلی نزدیک‌تر کند.
ماجرا آن‌ها را به مکان‌های مختلفی در نیوموش سیتی و موزه‌های آن می‌کشاند. در این مسیر با سرنخ‌های رمزآلود، موقعیت‌های بامزه و چالش‌های مختلف روبه‌رو می‌شوند. در دل این روایت، اشاره‌هایی به مفاهیم پایه‌ای در هنر، موزه و آثار مشهور وجود دارد، که به‌صورت غیرمستقیم جنبه‌ی آموزشی پیدا می‌کند. داستان با زبانی ساده روایت شده و با استفاده از شوخی‌های کلامی، بازی با واژه‌ها و عناصر تصویری تلاش می‌کند فضای داستان را برای کودکان جذاب نگه دارد. مانند دیگر کتاب‌های این مجموعه، این جلد هم پر از طراحی‌های رنگی، فونت‌های متنوع، و ساختار تصویری است که به تجربه‌ی خواندن کمک می‌کند. داستان علاوه‌بر جنبه‌ی سرگرمی، به ارزش‌هایی مثل همکاری گروهی، پیگیری و کنجکاوی هم اشاره دارد.
درباره جرونیمو استیلتن
درباره جرونیمو استیلتن
الیزلبت دمی (Elisabetta Dami) (1958- ) نویسنده ایتالیایی ادبیات کودک است که به دلیل نگارش سری کتاب‌های جرونیمو استیلتن مشهور است.
ویژگی های کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا
  • جزیره ی جوندگان جسور 5
مقالات مرتبط با کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

نظر کاربران در مورد "کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

من کتاب پنجه ات روبکش کله پنیری رو در کتابخانه‌ی مدرسه‌ی مان دارم

1403/03/03 | توسطحسین هژبر - کاربر سایت
0
|