1. خانه
  2. /
  3. کتاب ما همه یک معجزه ایم

کتاب ما همه یک معجزه ایم

پیشنهاد ویژه
3.45 از 2 رأی

کتاب ما همه یک معجزه ایم

چگونه از طریق درک همزمانی ها مطمئن شویم مسیر درستی را برای زندگی مان انتخاب کرده ایم
The Tao of Psychology
٪20
382000
305600
معرفی کتاب ما همه یک معجزه ایم
شما خود به خود به این دنیا نیامده اید . حکمت حضور شما در این دنیا چیست ؟اتفاقاتی که در این دنیا برای شما تا کنون رخ داده اند و رخ خواهند داد حاوی چه پیامی هستند و چگونه شما را به صورت پنهانی هدایت می کنند.در این کتاب ارزشمند که توسط چهره شناخته شده روانشناسی تحلیلی در دنیا یعنی خانم شینودا بولن نوشته شده است با بهره گیری از دیدگاه تائو که مربوط به سبک زندگی معناگرایانه چینیان باستان است به شما کمک می کند تا زندگی تان با یافتن معنای تازه رنگ و بوی تازه به خود خواهد گرفت. حضور شما در این عالم یک معجزه است. چقدر این موضوع را جدی یا شوخی بگیرید به شما برمی گردد، ولی چیزی از این واقعیت کم نمی کند. پروفسور کارل گوستاو یونگ، روانشناس شهیر سوییسی، که این کتاب با بهره گیری از دیدگاه او نوشته شده است، در سالهای پایانی عمرش به این نتیجه رسید که وقتی رویدادی رخ می دهد و برای ما معنادار است، به آن رویداد همزمانی می گویند و ما باید در مفهوم آن تعمق کنیم تا بتوانیم زندگی معناداری را دنبال کنیم. وقایع همزمانی مثبت می توانند راه ما را روشن کنند و به ما اطمینان دهند که در مسیر درستی قرار داریم. همزمانی های منفی هم موجب می شوند در خصوص مسیری که در پیش گرفته ایم تامل و تعمق کنیم؛ شاید باید تجدید نظری در مشی زندگی و رفتاری که به کار گرفته ایم انجام دهیم تا بواسطه ی آن حس رضایتمندی را به زندگی مان بازگردانیم. کتاب ما همه یک معجزه ایم، شما را دعوت می کند تا همزمانی را وارد قلب خود کنید و از آن به شکلی کاملا کاربردی برای درک و آگاهی از ارتباط عمیق وقایع با یکدیگر، استفاده کنید. از این پس شما از کنار هیچ اتفاقی به راحتی گذر نخواهید کرد و با اطمینان به معجزه بودن خود و این دنیا رنگ و بوی دیگری به زندگی تان خواهید داد.
درباره جین شینودا بولن
درباره جین شینودا بولن
جین شینودا بولن روانپزشک و نویسنده آمریکایی است. او کتاب‌های متعددی در زمینه‌ی روانشناسی کهن الگویی نوشته است. معروفترین کتاب‌های او «خدابانوان درون زنان» و «خدایان درون مردان» با عناوین «نمادهای اسطوره‌ای و روانشناسی زنان» و «نمادهای اسطوره‌ای و روانشناسی مردان» و« زنان اسطوره ای،نمادهای اسطوره ای و روانشناسی زنان در دوران کمال » به فارسی برگردانده شده‌اند.
مقالات مرتبط با کتاب ما همه یک معجزه ایم
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

نظر کاربران در مورد "کتاب ما همه یک معجزه ایم"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب در مورد مفهوم همزمانی جناب یونگ هستش که خانم شنودا بولن سعی کرده با توضیحات و مثال‌های قابل درک این مفهوم رو به خواننده انتقال بده. در فصل اول نویسنده به موضوع تائو می‌پردازه. ابتدا تلاش می‌کنه تائو رو تا حدودی با کلمات ساده توصیف کنه. بعد توضیح مختصری در مورد مذاهب شرقی ارائه می‌کنه و میگه چرا دیدگاه غربی نسبت به موضوع همزمانی از آگاهی کمتری برخورداره. در فصل دوم بعد از شرح سرگذشت خودش که چطور وارد حوزه روانشناسی شد، سراغ یونگ‌شناسی میره و مفهوم هم‌زمانی رو تعریف و انواع هم‌زمانی رو هم میگه. بعد بابت درک بهتر این مفهوم به تعریف مفاهیم کهن‌الگو، ناخودآگاه جمعی و خویشتن می‌پردازه‌. در فصل سه نویسنده در مورد اهمیت این همزمانی‌ها و چگونگی یافتن و کشف معنای مرتبط سخن میگه و چندین نمونه از این رویدادها رو هم بیان می‌کنه. البته در این بین به موضوع تله‌پاتی هم پرداخته میشه. در فصل چهار به این موضوع پرداخته میشه که همزمانی و رویا مانند هم هستند و شباهت‌هایی با هم دارند. همین‌طور که رویابینی افراد با هم فرق می‌کنه به همون شکل هم، نسبت به توجه و آگاهی فرد به موضوع همزمانی، افراد به طور مختلف می‌تونن همزمانی‌هارو تجربه کنند. فصل پنجم مربوط به ملاقات‌های مهم و تصادفی هستش که چگونه این ملاقات‌ها یا برخورد با دیگران می‌تونه به موضوع همزمانی مربوط باشه. فصل شش هم مربوط به ارتباط هم‌زمانی با ئی‌چینگ (یه کتاب قدیمی در زمینه حکمت فلسفی) هستش. فصل هفتم هم به ارتباط مفهوم هم‌زمانی با مسائل فراروان‌شناسی (یا فراحسی مثل تله‌پاتی) می‌پردازه. فصل هشتم هم مربوط به شهود درونی و انتخاب‌های فرد در زندگی هستش که نکاتی رو بابت این موضوع به خواننده ارائه می‌کنه. و در نهایت در فصل نهم در مورد پیوند ما با یک کل عظیم که نام‌های مختلفی از جمله تائو، خداوند و غیره بهش اختصاص داده میشه، صحبت شده. به نظرم برای درک مفهوم هم‌زمانی، کتابی مختصر، ساده و مفیدی هستش.

1405/01/25 | توسطامین شاکر
0
| |