از مغز ما نقاط ضعف و قوت جالب دیگری هم دارد که ممکن است بر تفکر ما تأثیر بگذارد. ما معمولا در تشخیص الگوها بسیار خوب عمل می کنیم - چنان که اغلب الگوهایی می بینیم که وجود خارجی ندارند. با این همه، بیشتر ما در حوزه آمار و احتمالات ضعیف هستیم و این ناآشنایی با مفاهیم و روش های ریاضی اغلب ما را در معرض خطاو : فریب خوردن در تفکر قرار می دهد. شاید بزرگترین نقطه ضعف ما ، آسیب پذیری در مقابل هذیان باشد؛ یعنی احتمال حفظ باوری نادرست نفر به رغم تمام شواهد و مدارک،.
علاوه بر این، بسیاری خطاهای منطقی و سوگیری های شناختی، فرایند تفکر را تهدید می کنند؛ مگر این که به صورتی آگاهانه از این خطاها دوری می کنیم. در این دوره، مغالطه های منطقی و سوگیری های شناختی را به دقت بررسی می کنیم و با نحوهی تأثیرگذاری نامحسوس آن ها بر تفکر آشنا می شویم. همچنین با قواعد تجربی و اکتشافی نیز آشنا خواهید شد؛ میانبرهایی ذهنی که ما به هنگام تفکر از آنها استفاده میکنیم این میانبرها هر چند در بسیاری موقعیت ها کار آمد هستند ولی ممکن است باعث گمراهی ما هم بشوند.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
یعنی نویسنده به این خوبی و کتاب به این خوبی ولی میاد با یک مثال تمام کارهای خودشو میبره زیر سوال آخه آدم خوب ترور کندی رو دیگه تمام جهان و کهکشانها هم میدونن کار یکنفر نبوده بلکه کار دستان پشت پرده و دولت در سایه بوده آخه تا کی میخواین خودتون رو گول بزنید
عالی هست حتما مطالعه کنید
شاهکاری برای داشتن تفکر نقاد . نویسنده سطر به سطر و پاراگراف به پاراگراف برای نظرات خود شواهد و ادله بیان میکند . و خواننده را با خطاهای شناختی مغز و نقاط کور آن که خود از آن بی خبریم آشنا میکند .