کتاب دایره المعارف مصور فیلم ۲۰۲۱

The Film Book
از هالیوود تا بالیوود (فیلم ها ، کارگردان ها ، ژانر ها و سبک ها)
کد کتاب : 34710
مترجم :
شابک : 978-6008269045
قطع : رحلی
تعداد صفحه : 376
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 2011
نوع جلد : زرکوب
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

معرفی کتاب دایره المعارف مصور فیلم ۲۰۲۱ اثر رونالد برگان

"دایره المعارف مصور فیلم" کوششی است از "رونالد برگان" که "فیلم ها ، کارگردان ها ، ژانر ها و سبک ها" را "از هالیوود تا بالیوود" تحت پوشش قرار داده است. "دایره المعارف مصور فیلم" از "رونالد برگان"، مرجع مناسبی برای علاقه مندان به سینما و مورخان بوده و همچنین منبع بسیار خوبی برای افرادی است که تازه به دنیای فیلم و سینما قدم گذاشته و می خواهند آن را بیشتر بکاوند ، افرادی که حوصله شان سر رفته و کسانی که مایل به تهیه ی لیستی از بهترین فیلم ها برای تماشا هستند.
"دایره المعارف مصور فیلم" از شش بخش اصلی تشکیل شده که شامل موارد زیر می باشند:
1. "حکایت سینما" که ی تاریخچه تولد فیلم و سینما را از سال 1895 تاکنون همراه با زمان بندی اش ارائه می کند.
2. بخشی با عنوان "فیلم ها چگونه ساخته می شوند؟" که آن ها را از منظر پیش تولید ، تولید و پس از تولید مورد بررسی قرار می دهد.
3. "ژانرهای سینما" که از وسترن ، موزیکال و کمدی گرفته تا اکشن ، علمی-تخلیلی و ... را در بر می گیرد.
4. "سینمای جهان" عنوان قسمتی است که فیلم های منتخب بین المللی از سراسر جهان همچون سینمای هند، ایران، ژاپن، آلمان، فرانسه و بسیاری از دیگر کشورها را معرفی می نماید.
5. قسمتی از کتاب "دایره المعارف مصور فیلم" هم به بررسی فیلم شناسی و مشخصات "کارگردانان برتر سینما" اختصاص دارد.
6. و بخش پایانی تاثیرگذارترین فیلم ها در همه زمان ها ، مانند کینگ کنگ ، بر باد رفته و ... را در قالب "100 فیلم برتر تاریخ سینما" به صورت راهنمایی مصور به علاقمندان ارائه می کند.

کتاب دایره المعارف مصور فیلم ۲۰۲۱

رونالد برگان
رونالد برگان زاده ی 1937 و درگذشته ی 2020 ، مورخ ، منتقد فیلم ، و کارمند روزنامه گاردین است. وی نویسنده بسیاری از کتابهای تحسین شده منتقدان درباره فیلم است ، از جمله زندگی نامه کارگردانانی مانند فرانسیس کوپولا ، ژان رنوار ، سرگئی آیزنشتاین و برادران کوئن.
قسمت هایی از کتاب دایره المعارف مصور فیلم ۲۰۲۱ (لذت متن)
مرز میان سینمای کشورهای انگلیسی زبان و دیگر کشورهای جهان نیز روز به روز کمرنگ تر می شود و ستارگان و فیلمسازانی که از همدیگر تاثیرپذیری و الگو گیری فرهنگی دارند گواه این امر هستند. یک کودک آمریکایی همانقدر که به تماشای کارتون های والت دیزنی علاقه دارد،به دیدن "انیمه" های ژاپنی نیز علاقه مند است. جوانان غربی هم همان قدر فیلم های هنرهای رزمی آسیایی یا قالب فیلم های هندی آشنایی پیدا کرده اند که تماشاگران شرقی با فیلم های امریکایی آشنا هستند. سینما نه تنها برای تماشاگران خود در سراسر جهان تفریحی ناب فراهم می آورد، بلکه آن را « هنر هفتم » نیز نامیده اند . هوگو مونستربرگ روان پزشک آلمانی در سال ۱۹۱۶ در ضمن بررسی ویژگی های یکتای سینما، از توانایی های آن برای قاعده گذاری دوباره ی زمان و مکان سخن گفته است. ریچیوتو کانودو یک منتقد فرانسوی زاده ی ایتالیا در سال ۱۹۲۶ این بحث را مطرح کرده بود که سینما باید از واقع گرایی فراتر برود و احساسات فیلمساز و همچنین ویژگی های روانی شخصیت ها و حتی ناخودآگاه آنان را مطرح کند.