میخائیل شولوخف

میخائیل شولوخف

میخائیل آلکساندروویچ شولوخف، زاده ی ۲۱ فوریه ۱۹۰۵ و درگذشته ی ۲۴ مه ۱۹۸۴، نویسنده ی روس و برنده ی جایزه ی ادبی نوبل بود. میخائیل شولوخوف در سال ۱۹۰۵ در روستای کروجلنین در نزدیکی وشنسکایا در حومه ی جنوبی رود دن متولد شد. پدرش روستایی ساده ای از نژاد روس و مادرش از اهالی اوکراین بود.در سال ۱۹۱۸ به سبب درگرفتن جنگ داخلی در ناحیه ی دن، ناچار درسش را ناتمام گذارد و به ارتش سرخ پیوست تا در نبردهایی در برابر آخرین بازماندگان از هواخواهان ارتش سفید شرکت جوید. تأثیر این تجربه در آثار وی به طرز محسوسی آشکار است. وی نویسنده ای واقع باور بود و در داستان هایش به مردم و انقلاب اکتبر پرداخته است.رمان حماسی «دن آرام» از مهم ترین آثار وی به شمار می رود که در چهار جلد از سال ۱۹۲۸ تا ۱۹۴۰ به نویسندگی آن مشغول بود. از معروف ترین داستان های کوتاه او داستان خال است که در دهه ی چهل شمسی در کتاب هفته ترجمه و چاپ شد. از دیگر آثار وی «آن ها برای سرزمین پدریشان جنگیدند» و «زمین نوآباد» است.شولوخف در سال ۱۹۴۱ برنده ی جایزه ی استالین و در سال ۱۹۶۰ برنده ی جایزه ی لنین در شوروی شد و در سال ۱۹۶۵ جایزه ی نوبل ادبیات به وی اهدا شد.
جایزه نوبل ادبیات
برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 1965

:: به خاطر تمامیت و قدرت هنرمندانه ی او که از طریق آن، برهه ای تاریخی از زندگی روس ها را به تصویر کشیده است. ::

کتاب های میخائیل شولوخف

دن آرام (۴ جلدی)


داستان های دن


زمین نوآباد (دو جلدی)


گرداب


سرنوشت یک مرد


خون اجنبی


بیشتر بخوانید

شب های روشن ادبیات روسیه

در طول تاریخ هزار ساله ی روسیه، ادبیات این سرزمین جایگاه منحصر به فردی در فرهنگ، سیاست و تکامل زبان شناختی مردم روس داشته است

«وحشت» چگونه پس از جنگ جهانی اول تغییر کرد

بخش زیادی از چیزی که آن را «زندگی طبیعی انسان» می نامیم، از ترس از مرگ و مردگان سرچشمه می گیرد.

آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.