احمد اکبر پور

احمد اکبر پور

نویسنده ی ایرانی است که از آثار او می توان به این کتاب ها اشاره کرد: شب به خیر فرمانده، واژه های نفهم، من نوکر بابا نیستم، امپراطور کلمات، سه سوت جادویی، قطار آن شب، به چاچالک سقوط کنید، کشک های خفن و ... و غول و دوچرخه که آن را با همکاری دخترش نوشته است.آثار او به دیگر زبان ها مانند انگلیسی و آلمانی و ایتالیایی و چینی و کره ای و ... نیز ترجمه شده است.

کتاب های احمد اکبر پور

به چاچالک سفر (سقوط) کنید


ماه ماهی


جز من به هیچ خری فکر نکن


نامه را باز نکن قارقاری


مهمان های ناخوانده


به فرمان من واق واق واق


غولماز


من مترسکم ولی می ترسم


واژه های نفهم


پدرام السطنه 1


تو شجاعی فرمانده


شب به خیر فرمانده


مادربزرگ جادویی


سه سوت جادویی


من نوکر بابا نیستم!


یک تپلی برای ناهار غول ها


به دمم نگاه نکن


کرم شلوارپوش


من یک گوزن بودم


امپراتور کلمات


نامه هایی به هیچ کس


چاچالک سرزمین توالت های طلا


هفت خوان و خرده ای


باغ آدمیزاد


قطاری از کلمات


واژه های بازیگوش


لحظه های سکسکه


ازدواج با خورشید


غول و دوچرخه


قطار آن شب


دست ها بالا، گاو مسلح است


کشکول تحت ویندوز


بیشتر بخوانید

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی

چه اتفاقی می افتد وقتی دو ژانر علمی تخیلی و فانتزی، و انتظارات متفاوتی که از آن ها داریم، در تار و پود یکدیگر تنیده شوند؟