1. خانه
  2. /
  3. کتاب کنترل رسانه ها

کتاب کنترل رسانه ها

نویسنده: نوام چامسکی
پیشنهاد ویژه
3.5 از 2 رأی

کتاب کنترل رسانه ها

Media Control
انتشارات: علم
٪20
95000
76000
معرفی کتاب کنترل رسانه ها

کتاب « کنترل رسانه ها» نوشته « نوام چامسکی» توسط انتشارات علم منتشر شده است.

کتاب « کنترل رسانه ها» نوشته « نوام چامسکی» در مورد تبلیغات زمان جنگ و کنترل افکار با بیان دو مدل دموکراسی آغاز می‌شود – یکی که در آن عموم مردم فعالانه شرکت می‌کنند و دیگری که در آن مردم دستکاری و کنترل می‌شوند. به گفته چامسکی، «تبلیغات برای دموکراسی است، همان‌طور که تیرباران برای یک دولت توتالیتر است» و رسانه‌های جمعی ابزار اصلی برای ارائه تبلیغات در ایالات متحده هستند. از بررسی این که چگونه کمیسیون کریل وودرو ویلسون "در عرض شش ماه موفق شد جمعیت صلح طلب را به جمعیتی هیستریک و جنگ افروز تبدیل کند" تا جنگ بوش پدر با عراق، چامسکی چگونگی رسانه های جمعی و روابط عمومی را بررسی می کند. صنایع به عنوان تبلیغات برای ایجاد حمایت عمومی برای رفتن به جنگ استفاده شده است. چامسکی بیشتر به این موضوع می‌پردازد که چگونه صنعت روابط عمومی مدرن تحت تأثیر نظریه «دموکراسی تماشاگر» والتر لیپمن قرار گرفته است، که در آن مردم به‌عنوان «گله‌ای گیج‌شده» دیده می‌شوند که نیاز به هدایت دارند، نه توانمندسازی. و اینکه چگونه صنعت روابط عمومی در ایالات متحده بر "کنترل اذهان عمومی" تمرکز می کند و نه بر اطلاع رسانی. کنترل رسانه ها آغازگر بسیار ارزشمندی در مورد عملکرد مخفی اطلاعات نادرست در جوامع دموکراتیک است.

درباره نوام چامسکی
درباره نوام چامسکی

آورام نوآم چامسکی (زادهٔ ۷ دسامبر ۱۹۲۸) زبان‌شناس، فیلسوف، دانشمند علوم شناختی، مورخ، منتقد اجتماعی و فعال سیاسی آمریکایی است. او که گاه «پدر زبان‌شناسی مدرن» نامیده می‌شود، یکی از چهره‌های اصلی در فلسفه تحلیلی و یکی از بنیان‌گذاران حوزهٔ علوم شناختی است. او برندهٔ جایزهٔ استاد زبان‌شناسی در دانشگاه آریزونا و استاد بازنشسته در مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) است. او نویسنده بیش از ۱۵۰ کتاب در موضوعات مختلف مانند زبان‌شناسی، جنگ، سیاست و رسانه‌های جمعی است. از نظر ایدئولوژیک، او با آنارکو-سندیکالیسم و سوسیالیسم لیبرترین همسو می‌شود.

نوام چامسکی به عنوان یک روشنفکر منتقد دولت‌های غربی به ویژه آمریکا شناخته شده است. او مخالف دخالت نظامی آمریکا در خاورمیانه و آغاز جنگ در این منطقه بوده است. او مشکل ترورسیم در خاورمیانه را ناشی از عملکرد آمریکا و اسرائیل می‌داند.
چامسکی همچنین به یکجانبه‌نگری رسانه‌های غربی در برخورد با مسایل اسراییل و فلسطین ایراد گرفته و معتقد است که در پس ظاهر بی‌طرفانه‌ی رسانه‌ها، فرض‌ها و اصول ایدئولوژیکی‌ نهفته ‌است که وقتی آنها را افشا می‌کنیم، فرو می‌ریزند.
جنبش تسخیر، تروریسم غرب، نظام‌‌های سلطه، آمریکای بزرگ و حقوق بشر، نظم‌های کهنه و نوین جهانی، طرحی برای آینده، چه کسی بر جهان حکومت می‌کند و امپراتوران و دزدان دریایی برخی از کتاب‌های او هستند.
نظر کاربران در مورد "کتاب کنترل رسانه ها"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

گذشته از اینکه ترجمه افتضاح و ضعیف بود اطلاعات عمومی مترجم هم اسفناکه. بلندیهای جولان سوریه رو گُلان نوشته یعنی حتی یه سرچ ساده هم نکرده

1403/11/24 | توسطفرخ فرهنگ فر
1
| |

ترجمه به شدت ضعیف و پر ایراده. گویا هیچگونه ویرایشی هم انجام نشده. چهار پنج صفحه رو بیشتر نتونستم بخونم و گذاشتمش کنار. از انتشارات با سابقه ای همچون نشر علم بعید بود!

1403/09/28 | توسطکاربر سایت
0
| |

عنوان کتاب و همچنین نام نویسنده ، محرک نیرومندی برای تهیه‌ی کتاب بود اما واقعا از خرید این کتاب پشیمان شدم. ترجمه ای بسیار ضعیف که هم از پس محتوا برنیامده و هم اِشکالات ویرایشی پرشماری دارد. نمی‌دانم انگیزه‌ی کسب شهرت یا تعقیبِ سود یا قصد رزومه سازیِ زورکی یا چه چیز دیگری بوده که مترجم را برآن داشته که بدون آنکه خود نیز روح کتاب را دریابد ترجمه ای ارائه دهد که احتمالا گوگل ترنسلیت در این کار از او تواناتر می‌بود. ایشان و ناشر باید بدانند هر که با زبان انگلیسی آشنا باشد لزوما نمی‌تواند مترجم موفقی باشد و خاصه در مورد آثار متفکرینی همچون چامسکی، مترجم باید در حوزه‌ی موضوع کتاب نیز سررشته داشته باشد؛ چیزی که مترجم بوضوح فاقد آنست تا آنجا که در قسمت 《دیباچه‌ی مترجم》هم از ویکی پدیا رونویسی کرده است. من حتم دارم ایشان حتی آن نکرده که یکبار بنشیند و حاصل کار خود را بخواند تا لااقل اگر خود چیزی از کتاب دریافت آنگاه بدیگران بفروشد.

1402/11/19 | توسطکاوه پورنظمی
5
| |
پاسخ ها

خب احتمالا دسترسی به خود آقای چامسکی سخت بوده، بنده خدا مترجم مجبور بودن از ویکیپدیای انگلیسی ترجمه کنن. نه این که بنده خدا چامسکی نود و پنج شش سالشونه، دیگه حال و حوصله بیوگرافی دادن ندارن. مخصوصا این که ویدیوهای اخیرشون در فضای مجازی نشون میده حوصله اصلاح سر و صورت رو هم دیگه ندارن، چه برسه به این که اتوبیوگرافی بدن.

1403/06/02|توسطکاربر سایت
1
|