کتاب بیماری به مثابه استعاره

llness as Metaphor and AIDS and Its Metaphors
کد کتاب : 10600
مترجم :
شابک : 9786006445045
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 208
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 1989
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب بیماری به مثابه استعاره اثر سوزان سونتاگ

سونتاگ در سال 1987 کتاب بیماری به عنوان استعاره را نوشت اثری به یادماندنی که نشریه نیوزویک با عبارتی چون «یکی از رهایی بخش ترین کتاب های زمانه» توصیفش کرده بود . او که خود در هنگام نوشتن کتاب درگیر بیماری سرطان بود، نشان می دهد که استعاره ها و اسطوره های پیرامون برخی بیماریهای خاص ، به ویژه سرطان ، بر رنج بیماران می افزاید و اغلب آنها را از جستجوی درمان مناسب باز می دارد. بوسیله ابهام زدایی توهمات اطراف سرطان ، سونتاگ سرطان را برای آن چیزی که واقعا هست نشان می دهد یعنی فقط یک بیماری. سرطان نفرین نیست ، مجازات نیست ، مطمئنا شرم آور هم نیست و بسیار قابل درمان است اگر درمان خوب و به اندازه کافی زود انجام شود.

تقریبا به فاصله یک دهه پس از نگارش این کتاب و با شیوع بیماری جدید و بدنامی که به رمزورازها و استعاره های کیفرآمیز فراوانی آمیخته بود، سونتاگ در دنباله اثر پیشین، کتاب ایدز و استعاره هایش را به رشته تحریر درآورد و در آن استدلال های پیشین خود را به بیماری ایدز بسط داد. این دو اثر، که حالا در کنار هم به چاپ رسیده اند، به زبان های بسیاری برگردانده شده و همچنان اثر بسزایی بر سیاق اندیشه در دنیای حرفه ای پزشکی و، مهم تر از آن، بر زندگی هزاران تن از بیماران و همراهان آنان داشته است .

کتاب بیماری به مثابه استعاره

سوزان سونتاگ
سوزان سانتاگ با نام اصلی سوزان رزنبلت، زاده ی 16 ژانویه 1933 و درگذشته ی 28 دسامبر 2004، نویسنده، نظریه پرداز ادبی و فعال سیاسی آمریکایی بود.سونتاگ در شهر نیویورک به دنیا آمد. او تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه برکلی شروع کرد ولی پس از مدتی به دانشگاه شیکاگو رفت. سونتاگ در دانشگاه های برکلی و شیکاگو در رشته های فلسفه و ادبیات و همچنین رمان نویسی ادامه ی تحصیل داد.او در سال 1950 و تنها زمانی که هفده سال داشت با فیلیپ ریف (معلم و نظریه پرداز اجتماعی) ملاقات و ده روز بعد با او ازدواج کرد. این...
قسمت هایی از کتاب بیماری به مثابه استعاره (لذت متن)
195/5000 بخش عمده ای از محبوبیت و اقناع روانشناسی ناشی از آن است که یک معنویت گرایی تعالی یافته است: روشی سکولار و ظاهرا علمی برای تأیید تقدم روح بر ماده

نظریه هایی بر مبنای اثر بیماری ها در روان که با قدرت اراده قابل درمان هستند همیشه شاخصی از میزان درک زمینه ی فیزیکی یک بیماری نیستند.