1. خانه
  2. /
  3. کتاب پیامبران و قصه هایشان 18

کتاب پیامبران و قصه هایشان 18

نویسنده: حسین فتاحی
پیشنهاد ویژه
3.6 از 1 رأی

کتاب پیامبران و قصه هایشان 18

داوود (ع)
انتشارات: قدیانی
٪25
30000
22500
معرفی کتاب پیامبران و قصه هایشان 18
«داوود (ع)» نوشته‌ی حسین فتاحی جلد هیجدهم از مجموعه‌ی 26 جلدی «پیامبران و قصه‌های‌شان» و مناسب گروه سنی شش تا ده سال است. نویسنده در این مجموعه کوشیده تا در قالبی داستانی و به شکلی کوتاه و ساده زندگی پیامبران را روایت کند که در کنار تصویرسازی زیبا و جذاب به شکلی ملموس کودکان را با زندگی پیامیران آشنا می‌کند. داستان‌ها بر اساس قرآن کریم و منابع موثق دیگر پدید آمده‌اند. از ویژگی‌های این مجموعه، تنوع موضوعی آن است؛ اخلاق اجتماعی، اخلاق فردی، برخورد با طبیعت، برخورد با حیوانات، رابطه انسان با خدا، رابطه با دوستان، رفتار با دشمنان و... از جمله موضوعاتی است که در این مجموعه به آن پرداخته شده است.
در این جلد از این مجموعه، داستان حضرت «داوود (ع)» به شکلی ساده و متناسب با درک کودکان روایت می‌شود. حضرت «داوود (ع)» یکی از ۲۶ پیامبری است که نام او در قرآن آمده است. داوود از پیامبران بزرگ بنی‌اسرائیل بود و خداوند کتاب زبور را بر او نازل کرد.
بنی‌اسرائیل از حضرت سموئیل خواستند برای‌شان پادشاهی تعیین کند. در نهایت طالوت به پادشاهی رسید. در زمان او جنگ بزرگی رخ داد و طالوت وعده داد هر کس جالوت بزرگ‌ترین قهرمان سپاه دشمن را بکشد، نصف مالش را به او می‌دهد و دخترش را نیز به عقد او درمی‌آورد. حضرت داوود در آن جنگ توانست جالوت را بکشد و نصف مال طالوت را بگیرد و داماد او بشود. نبوت و پادشاهی در میان نسل خاصی از فرزندان یعقوب باقی بود، با این حال خداوند این دو مقام را برای داوود قرار داد و او پس از مرگ طالوت، پادشاه بنی‌اسرائیل شد. خداوند به داوود(ع) ساختن زره را یاد داد. خداوند داوود را بنده‌ای خوب دانست؛ اما این‌که شغلی ندارد و تنها از بیت‌المال ارتزاق می‌کند، امری ناپسند دانست. داوود از این امر ناراحت شد و گریست. خداوند زره‌سازی را به او یاد داد. داوود نیز زره می‌ساخت و می‌فروخت و از همین طریق زندگی می‌کرد و از بیت‌المال بی‌نیاز شد. حضرت داوود صدایی بسیار خوش داشت و زمانی که کتاب زبور را می‌خواند همه حیوانات نزدیک او می‌آمدند و به صدای او گوش می‌دادند. براساس قرآن حضرت داوود زبان حیوانات را می‌فهمید. حضرت سلیمان فرزند حضرت داوود بود و جانشین او شد.
کتاب «داوود (ع)» کودکان را با داستان جذاب زندگی این پیامیر خدا آشنا و آن‌ها به کار و تلاش و رفتار مهربانانه با حیوانات تشویق می‌کند.
درباره حسین فتاحی
درباره حسین فتاحی
حسین فتاحی متولد ١٣٣٦ یزد، دارای مدرک کارشناسی در رشته حسابداری است. فتاحی در سه حوزه تألیف، ترجمه و بازنویسی آثار کلاسیک فارسی برای کودکان و نوجوانان آثار متعددی منتشر کرده که «آتش در خرمن» و «پسران جزیره» در زمینه ادبیات پایداری است و «عشق سالهای جنگ» رمان دیگر او از سوی نشر قدیانی تاکنون شش بار تجدید چاپ شده است.«مدرسه انقلاب» ،«کودک و توفان» ، «امیرکوچولوی هشتم» و بازنویسی «قصه‌های شاهنامه» و «سمک عیار» از دیگر آثار اوست. لازم به ذکر است: که طی توافقی که میان معاونت ادبیات وانتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس وحسین فتاحی صورت گرفت، وی به عنوان دبیر دومین جایزه دفاع مقدس انتخاب شده است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب پیامبران و قصه هایشان 18" ثبت می‌کند