کتاب سم زدایی دیجیتال

Digital detox
کد کتاب : 15410
مترجم :
شابک : 978-6226169073
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 182
سال انتشار شمسی : 1397
سال انتشار میلادی : 2018
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب سم زدایی دیجیتال اثر دیمون زاهاریادس

دیمون زاهاریادس در کتاب سم زدایی دیجیتال، ضمن بیان تعریف، علل، علائم و عوارض اعتیاد به اینترنت و فناوری های نوین، راهکارها و راهنمایی های خوبی برای غلبه بر این نوع اعتیاد، نوآوری و تعادل بیش تر در زندگی ارائه داده است.

امروزه افراد در عصری زندگی می کنند که با عناوینی چون انقلاب الکترونیک و رایانه، عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات از آن یاد می شود. با توجه به سرعت تغییرات و وابستگی زندگی روزمره به تکنولوژی و اینترنت، نمی توان از مزایای آن چشم پوشی کرد و از طرفی هم بی تفاوتی نسبت به تهدیدات و خطرات آن، آسیبی شدید و جدی بر ذهن و رفتار انسان و جامعه در پی خواهد داشت. در حال حاضر «اعتیاد دیجیتال» به تهدیدی بزرگ برای جوامع امروزی مبدل شده است. یک معضل اجتماعی که پدیده ای است فراگیر و با خسارات جدی همراه می باشد. بررسی چنین معضلی، پیچیده و قابل تامل است.

اعتیاد دیجیتال یک مبحث میان رشته ای است که علوم گوناگون از دیدگاه های متفاوت این پدیده را باید مورد بررسی قرار دهند. به بیان دیمون زاهاریادس (Damon Zahariades) اعتیاد دیجیتال در یک تعریف کلی، نوعی استفاده نامناسب از فناوری و اینترنت است که می تواند مشکلات روانشناختی، اجتماعی، تحصیلی و یا شغلی در زندگی فرد ایجاد کند.

کتاب سم زدایی دیجیتال

دیمون زاهاریادس
دامون زهاریادس ، متخصص بهره وری، صاحب سایت ArtOfProductivity.com، سایتی است که به شما نشان می دهد که چگونه روز خود را هک کنید تا کارهای بیشتری انجام دهید.
دسته بندی های کتاب سم زدایی دیجیتال
قسمت هایی از کتاب سم زدایی دیجیتال (لذت متن)
تمامی اعتیادها از اعتیاد شدید به قمار و مواد مخدر گرفته تا وابستگی به بازی های کامپیوتری و فناوری، بر اساس یک نیروی محرکه ی بنیادین بنا شده اند: مغز انتظار دارد با درگیر شدن در یک فعالیت بخصوص، پاداش دریافت کند. شاید این پاداش برای شخص معتاد محسوس نباشد. در واقع گاهی اوقات این فعالیت برخلاف قصد و غریزه ی اصلی بوده و می تواند آسیب های احتمالی را وارد کند. اما مغز کماکان آن را به عنوان یک تجربه ی مثبت قلمداد خواهد کرد.

در واقعیت، اگرچه بردن مبلغی «بالا» عامل انگیزشی برای قمارباز است، اما پاداش اصلی وی این مبلغ نیست - حداقل سیستم پیچیده ی مغز وی چیز دیگری را طلب می کند. انگیزه و محرک اصلی که قمارباز را به ادامه ی کارش تشویق می کند، ریسک موجود در این فعالیت است. بدین ترتیب اگر 1 دلار در بازی برنده شود، چندان راضی نخواهد شد. اگر 100 دلار را صرفا روی یک دست بازی بگذارد، بسیار راضی تر خواهد بود. متاسفانه در گذر زمان، معتادها نیاز به مقادیر و ارقام بزرگ تری دارند تا بتوانند همان سطح از رضایت را در درون خود به وجود بیاورند. قمارباز آسیب دیده ای که ابتدا شرط های 5 دلاری می زند تا خودش را راضی کند، به تدریج به سمت ریسک های 100 دلاری خواهد رفت - و حتی درصورتی که سرمایه ی لازم برای پشتیبانی از این عادت روبه رشد را داشته باشد، سراغ مبالغ بیش تر هم خواهد رفت. هرقدر خطر بالاتر باشد، مغز دوپامین بیش تری ترشح خواهد کرد و حس رضایت حاصله نیز بیش تر خواهد شد.