کتاب انسان، دولت و جنگ

Man, the State, and War
کد کتاب : 21669
مترجم : محمدرضا رستمی
شابک : 978-6004053044
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 316
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1954
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 5 اردیبهشت

معرفی کتاب انسان، دولت و جنگ اثر کنت والتز

علل جنگ چیست؟ چگونه می توان جهان را آرام تر کرد؟ در این اثر برجسته از نظریه روابط بین‌الملل، که اولین بار در سال 1959 منتشر شد، محقق برجسته ی واقع‌گرا، کنت ان. والتز، تحلیلی بنیادی از ماهیت تضاد بین دولت‌ها ارائه می‌کند. او آثار فیلسوفان سیاسی کلاسیک، مانند سنت آگوستین، هابز، کانت، و روسو، و روانشناسان و انسان شناسان مدرن را بررسی می کند تا ایده هایی را که برای توضیح جنگ بین دولت ها و نسخه های مربوط به صلح است، کشف کند. این کتاب در زمینه ی تئوری روابط بین‌الملل برای ایجاد سه «تصویر تحلیلی» که جهت توضیح تعارض در سیاست بین‌الملل استفاده می‌شود، تأثیرگذار است: نظام بین‌الملل، دولت و فرد. مشارکت اولیه والتز در حوزه روابط بین الملل، کتاب او با عنوان انسان، دولت و جنگ در سال 1959 بود که نظریه های علل جنگ را در سه دسته یا سطوح تحلیل طبقه بندی کرد. والتز از این سطوح تحلیل به عنوان «تصویر» یاد می کند و از نوشته های یک یا چند فیلسوف سیاسی کلاسیک برای ترسیم نکات اصلی هر تصویر استفاده می کند. والتز بین سه «تصویر» از منشأ جنگ تمایز قائل می‌شود: تصویرهایی که رهبران فردی یا طبیعت انسانی را مقصر می‌دانند، آن‌هایی که ریشه در ترکیب داخلی دولت‌ها دارند و آن‌هایی که مربوط به ساختار نظام بین‌المللی است. این کتاب با پیشگفتاری از استفان ام. والت در مورد میراث و ارتباط مداوم کار والتز، زندگی جدیدی را به روابط بین‌الملل دائمی می‌بخشد.

کتاب انسان، دولت و جنگ

کنت والتز
کنت نیل والتز (Kenneth Neal Waltz) (ژوئن ۱۹۲۴–۱۲ مه ۲۰۱۳) دانشمند علوم سیاسی آمریکایی است. وی مدرک کارشناسی ارشد خود را در ۱۹۵۰ از دانشگاه کلمبیا گرفت و در ۱۹۵۴ رساله دکترای خود را به پایان برد که در همان سال منتشر شد و مورد تحسین فراوان قرار گرفت. او عضو هیئت علمی دانشگاه برکلی و همچنین دانشگاه کلمبیا بود. کنت والتز یکی از برجسته‌ترین محققان در زمینه روابط بین‌الملل بوده‌است.او بنیان‌گذار نوواقع گرایی یا واقع گرایی ساختاری در نظریه روابط بین‌الملل می‌باشد....
قسمت هایی از کتاب انسان، دولت و جنگ (لذت متن)
لیبرال ها حداقل برای رضایت خاطر خود، هماهنگی عینی منافع میان دولت ها را نشان داده اند. اما گزاره های عقلانی آنان- این که جنگ کارساز نیست، این که صلح در راستای منفعت راستین همگان است- با اعمال غیرعقلانی دولت ها روبرو می شود. مسئله این است: چگونه امر عقلانی می تواند بر امر غیرعقلانی غلبه کند؟ ولی نخست باید توضیح داد چرا جنگ، که مسیری غیرعقلانی برای جمیع دولت هاست، مشخصه روابط بین آن هاست. چرا حکومت ها جنگ به پا می کنند؟ زیرا جنگ به آن ها بهانه ای برای افزایش مالیات ها، گسترش دیوانسالاری، و افزایش کنترل بر شهروندانشان اعطا می کند. این ها اتهامات مکرر و دائمی لیبرال هایند. علل ظاهری جنگ عمدتا پیش پا افتاده اند. ولی علل ظاهری، دستاویزها و شیوه هایی برای متعهد کردن کشورها به جنگ هایی اند که حکمرانان آن ها، بنا بر دلایل خودخواهانه شان خواستار آنند…